Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mihai Pintilii a anunțat cum va aborda FCSB meciul cu CFR Cluj! Ce a spus despre revenirea lui Vlad

Bianca Dumitru

Publicat 11/12/2022 la 23:27 GMT+2

FCSB s-a impus în această seară, la Ploiești, în fața celor de la Chindia Târgoviște, scor 0-2, într-un meci contând pentru a 20-a etapă a SuperLigii. La finalul partidei, Mihai Pintilii a vorbit despre prestația echipei sale și a prefațat duelul cu CFR Cluj.

Mihai Pintilii (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB a câștigat în această seară, în deplasare pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, duelul cu Chindia Târgoviște, scor 0-2, într-un meci contând pentru a 20-a etapă a SuperLigii.
Cele două goluri ale victoriei au fost marcate de Risto Radunovic, dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 24, și Billel Omrani, care l-a învins pe Căbuz cu un șut pe jos, la colțul lung, la doar 7 minute după ce a fost trimis pe teren.
După meci, Mihai Pintilii a analizat prestația jucătorilor săi, evidențiind atitudinea arătată de aceștia în condițiile în care terenul de la Ploiești a arătat foarte rău.
Tehnicianul celor de la FCSB a vorbit și despre titularizarea lui Andrei Vlad, care a apărut între buturi pentru prima dată în acest sezon al SuperLigii, din cauza unei accidentări suferite de Ștefan Târnovanu.
"Băieții au demonstrat și pe un teren aproape impracticabil, foarte greu a fost. Băieții au arătat caracter. Voiai să luăm gol? S-a jucat simplu, nu trebuia să riscăm, Vlad trebuia să joace doar cu minge simplă.
Andrei Vlad e un portar foarte bun, are încrederea noastră, i-a venit șansa, trebuie să joace, de asta e la Steaua (n.r. FCSB). Să apere amândoi la fel de bine și bag doi în poartă dacă e nevoie", a declarat Mihai Pintilii.
Citește și:

FCSB vrea să câștige restanța cu CFR Cluj

Fostul fotbalist a vorbit și despre următorul duel al vicecampioanei României, cel în care roș-albaștrii vor înfrunta CFR Cluj, într-o restanță contând pentru a noua etapă a SuperLigii.
Pintilii a spus că echipa lui va face tot posibilul pentru a câștiga, având ca obiectiv să ajungă cât mai sus în clasament. Antrenorul a fost întrebat și dacă Târnovanu va reveni pentru meciul cu CFR:
"Din ce știu, nu cred, sunt șanse mici (n.r. să joace Târnovanu joi). Cu CFR, normal că ne gândim la victorie, abordăm toate meciurile la victorie, ca să fim acolo sus.
Asta vor și băieții, simt că pot câștiga. Nu avem să demonstrăm ceva CFR-ului, nu ne gândim la nicio revanșă", a menționat Pintilii.
Duelul dintre FCSB și CFR Cluj este programat joi, de la ora 20:00. Apoi, până la pauza de iarnă, roș-albaștrii vor mai juca luni, 19 decembrie, cu FC Botoșani, iar echipa lui Dan Petrescu va întâlni FC Voluntari, pe 20 decembrie.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol