Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Motivul pentru care Neagoe și Croitoru au fost la un pas de bătaie, după U Cluj - FC Argeș 1-1

Nicu Savin

Publicat 15/11/2022 la 09:17 GMT+2

U Cluj și FC Argeș au terminat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 18-a din SuperLiga. Finalul partidei a oferit un moment foarte tensionat, cei doi antrenori fiind la un pas de o încăierare. Se pare că totul a plecat din cauza faptului că antrenorul piteștenilor a refuzat să dea mâna cu Neagoe după ultimul fluier.

Eugen Neagoe

Credit imagine: Getty Images

U Cluj - FC Argeș a fost penultima partidă din SuperLiga înaintea întreruperii pentru Campionatul Mondial. Piteștenii au condus cu 1-0 după golul lui Garita din minutul 18, dar ardelenii au reușit să egaleze prin Remacle în minutul 61.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Până la final nu s-a mai marcat, iar remiza nu a mulțumit niciuna dintre cele două echipe. Nervii celor doi antrenori au cedat după ultimul fluier al partidei, iar Eugen Neagoe s-a îndreptat amenințător către Marius Croitoru. Oamenii din staff-ul celor doi tehnicieni și centralul Chivulete l-au ținut cu greu pe managerul "Șepcilor Roșii", evitând astfel o posibilă încăierare între acesta și omologul său.
Conform gsp.ro, motivul pentru care Neagoe a fost atât de nervos a fost legat de faptul că Marius Croitoru a refuzat să-i strângă mâna la finalul meciului. Din fericire, lucrurile s-au calmat la scurt timp după terminarea partidei, iar Neagoe a declarat că nu-i poartă dușmănie lui Croitoru.
"Nu s-a întâmplat nimic, eram supărat, poate era și el, dar nu s-a întâmplat nimic, am și dat mâna. El mi-era adversar ca jucător, era un băiat OK, n-am nicio problemă cu el", a spus Neagoe, conform sursei citate.

Neagoe, deranjat de antenorii care refuză salutul după meciuri

În urmă cu două săptămâni, Eugen Neagoe a trecut printr-un moment asemănător, după victoria echipei sale contra celor de la FCSB. Atunci Nicolae Dică a refuzat să dea mâna cu el după meci, ceea ce l-a enervat la culme pe antrenorul lui U Cluj.
"Cred că frumos este ca antrenorii să se respecte. După jocuri, și dacă pierzi, trebuie să vii și să dai mâna cu adversarul. Întrebați-l pe Dan Petrescu, când am pierdut am dat mâna cu el. Asta este la fotbal. La Farul, am mers și am dat mâna cu Hagi, după ce am făcut un joc modest.
În această seară, antrenorul FCSB-ului a plecat de pe bancă fără să salute. OK, înțeleg că suntem supărați. Dar înainte de a fi antrenori, cred că trebuie să fim oameni. Așa ar fi normal, să fie respect.
Este a doua oară când mi se întâmplă așa, când un antrenor pleacă de pe bancă, întoarce spatele și nu salută pe nimeni. S-a mai întâmplat cu acel băiat care a antrenat Craiova, e vorba de Mangia. S-a întors cu spatele, e urât! Nu se procedează de maniera asta, dar asta e situația", spunea Neagoe, după U Cluj - FCSB 2-1.
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo