Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neagoe, OUT de la U Craiova! Anunțul oficial făcut de clubul din Bănie. Cine e favorit să vină în locul lui

Andrei Nicolae

Actualizat 25/07/2023 la 13:03 GMT+3

U Craiova s-a despărțit de Eugen Neagoe, după cele două tabere au ajuns la rezilierea de comun acord a contractului. Antrenorul de 55 de ani antrena echipa din Bănie din iarna anului 2023.

Eugen Neagoe

Credit imagine: Getty Images

"OFICIAL | Universitatea Craiova și antrenorul Eugen Neagoe au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Îi dorim mult succes în continuare", este anunțul făcut de olteni în urmă cu puțin timp privind viitorul lui Neagoe.
Tehnicianul de 55 de ani a avut un start slab de sezon, după ce a învins-o pe Dinamo cu 2-0 după o prestație extrem de modestă și a făcut egal cu o altă nou-promovată, Oțelul Galați. Zvonurile potrivit cărora Neagoe avea zilele numărate la Craiova au început să circule din ce în ce mai mult, iar acum a apărut și vestea oficială din partea clubului.
Fostul antrenor din Bănie a ajuns la Craiova în iarna anului 2023 și nu a avut nicio realizare notabilă pe banca oltenilor. U Craiova nu a prins cupele europene, nu a câștigat Cupa și nici nu a emis pretenții la campionat cu Neagoe pe bancă. Acesta avea un contract valabil până în 2024.
Citește și:

Șumudică, favorit să îi ia locul lui Neagoe

Potrivit GSP, Marius Șumudică este favorit să îi ia locul lui Eugen Neagoe. Dacă "Șumi" ar ajunge pe banca din Bănie, ar fi o adevărată lovitură de imagine, după ce s-a vehiculat recent că tehnicianul de 52 de ani ar fi putut ajunge pe banca lui Rapid.
Șumudică este liber de contract după despărțirea de Al Raed, astfel că există șanse să ajungă la Craiova. Fostul antrenor din România de la Astra sau CFR Cluj nu a vrut să vorbească despre posibilitatea de a ajunge la U când Neagoe încă era antrenor, în semn de respect pentru tehnicianul de 55 de ani, însă acum datele problemei par să se fi schimbat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo