Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Dică a fost dat afară de la U Craiova 1948! Anunțul făcut de clubul oltean

Nicu Savin

Actualizat 19/08/2023 la 12:09 GMT+3

Nicolae Dică a rezistat numai 5 meciuri pe banca celor de la U Craiova 1948. După eșecul cu 3-4 de pe terenul Petrolului, clubul oltean a anunțat rezilierea contractului cu antrenorul de 43 de ani.

Nicolae Dică

Credit imagine: Eurosport

U Craiova 1948 este un adevărat "cimitir" al antrenorilor. Oltenii ar fi trebuit să înceapă sezonul sub conducerea portughezului Joao Janeiro, dar acesta a fost demis înainte de prima etapă. Echipa a fost condusă de Florin Anton Drăgan în runda de deschidere, 0-2 cu FCSB, dar apoi pe bancă a fost instalat Nicolae Dică.
Acesta a rezistat doar 5 etape la gruparea olteană, care a anunțat în urmă cu scurt timp încetarea colaborării.
"Clubul nostru și antrenorii Nicolae Dică și George Cotigă au încheiat de comun acord contractul de colaborare. Mulțumim pentru efortul depus și mult succes în continuare!", au transmis oltenii pe contul oficial de Facebook.

Nicolae Dică a stat doar 5 meciuri pe banca celor de la U Craiova 1948

Nicolae Dică a început foarte slab mandatul la U Craiova 1948, pierzând partidele cu Sepsi (0-1) și U cluj (3-4), dar părea că a reușit să readucă echipa pe drumul cel bun. Victoriile cu FC Botoșani (1-0) și FC Voluntari (3-1) au readus entuziasmul în tabăra olteană, dar eșecul cu Petrolul (3-4) i-a fost fatal antrenorului.
Nicolae Dică traversează o perioadă foarte complicată în cariera de antrenor, fiind deja la a 3-a decepție în ultimul an și jumătate. După ce a fost demis de la FCSB în toamna lui 2022, managerul de 43 de ani a retrogradat în sezonul trecut cu CS Mioveni, iar aventura la Craiova putea fi o relansare a carierei sale. Nu a fost să fie, pentru că șefii oltenilor nu se dezmint și continuă să schimbe antrenori pe bandă rulantă.
Nicolae Dică este al 2-lea antrenor demis de la începutul sezonului. Primul a fost Eugen Neagoe, înlocuit cu Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. De asemenea, Marius Croitoru nu mai este la cârma celor de la FC Botoșani, dar în cazul său nu putem vorbi despre o demitere, deoarece nu a fost angajat ca antrenor principal.
U Craiova 1948 va încerca probabil să găsească un nou manager până pe 25 august, când echipa va primi vizita Rapidului în etapa a 7-a din Superliga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo