Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Dică, discurs a la Dan Petrescu după eșecul cu Craiova! "Sunt în zodia ghinionului"

Bianca Dumitru

Actualizat 19/09/2022 la 07:38 GMT+3

FCSB a fost învinsă duminică seară, cu scorul de 2-1, de Universitatea Craiova, într-un meci din a 11-a etapă a SuperLigii. La finalul partidei, Nicolae Dică a vorbit despre situația echipei sale, arătându-se în continuare optimist.

Nicolae Dică

Credit imagine: facebook

FCSB a rămas, după primele 9 meciuri din acest sezon al SuperLigii, cu o singură victorie. Roș-albaștrii au cedat aseară, în deplasare, în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 2-1, într-un meci decis de două penalty-uri și un autogol.
Mitrea și Compagno au înscris în prima repriză, din lovituri de la 11 metri, iar Oaidă a stabilit scorul final, marcând în propria poartă, după ce mingea l-a lovit în genunchi și nu a putut fi blocată de Târnovanu.
La finalul partidei, Nicolae Dică a comentat situația în care se află echipa sa, ocupanta locului 14 în clasament, cu doar 8 puncte. Antrenorul a declarat că startul slab din campionat este cauzat de ghinion.
În plus, tehnicianul s-a arătat în continuare optimist că lucrurile vor merge mai bine în perioada următoare, spunând că nu îi este frică pentru că știe că are în lot jucători buni, care au dus echipa în grupele Conference League.
Citește și:

Nicolae Dică: "Sunt în zodia ghinionului"

"A fost un joc echilibrat la început, apoi a venit acel 11 metri pe contraatacul lor. Am scos acel penalty și am egalat. Am început bine și a doua repriză, dar a venit acel autogol. Sunt în zodia ghinionului, în lunile ghinionului, numai mie putea să mie se întâmple. Doar un autogol nu am mai avut până acum.
Eu, în general, nu vorbesc de un anume jucător, atunci când fac analiza îi expun fiecărui jucător unde a greșit. Este rușinos locul în clasament, asta le-am spus și în vestiar. Nu este normal să câștigi doar un joc în nouă etape. Și dacă nu era antrenor trebuiau să câștige.
Am spus mai devreme, cu Chindia am primit două goluri din trei degajări, astăzi autogol, cu Voluntari penalty în minutul 95. Ce pot să fac eu? Trebuie să ne îmbunătățim. Principalul vinovat este antrenorul, pe teren intră jucătorii, nu eu, mi-e greu să înțeleg cum putem să arătăm în Europa într-un fel, și în campionat în alt fel.
Olaru, ca efort, a jucat 90 de minute cu Anderlecht, astăzi a făcut un efort foarte bune. Cu Ianis Stoica am jucat titular câteva meciuri, cu Tavi nu am început titular? L-am folosit și în stânga și în centru.
Selecționerul a chemat 4 jucători de la noi pentru că suntem în Europa și am făcut performanță. Frică nu îmi este. Atât timp cât am încrederea patronului, voi încerca să scot echipa din situația asta. Am încredere că vom reuși să urcăm în clasament, dacă rămân eu.
Am o lună și jumătate de gând am venit la echipă și au venit 12 jucători noi, din toate colțurile lumii, nu mă plâng, am încredere că putem scoate echipa de aici", a declarat Nicolae Dică.
După pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale, FCSB va primi vizita celor de la FC Argeș.
Pe ce loc termină FCSB sezonul 2022/23 al SuperLigii?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo