Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oficial | Antonio Sefer și-a prelungit contractul cu Rapid! Care este motivul din spatele deciziei

Romeo Ene

Publicat 15/09/2022 la 18:28 GMT+3

Antonio Sefer rămâne la Rapid cel puțin până în 2025, după cum a anunțat clubul giuleștean în cursul zilei de astăzi.

Sefer la Rapid până în 2025, sursa: Facebook FC Rapid 1923

Credit imagine: facebook

Sefer este unul dintre jucătorii care evoluează pentru Rapid de foarte mult timp, deși are doar 22 de ani. Mijlocașul a semnat cu rapidiștii în 2019, atunci când aceștia evoluau în al treilea eșalon.
El a debutat într-o partidă cu Progresul Spartac, având 110 meciuri jucate pentru Rapid, perioadă în care a marcat de 16 ori și a pasat decisiv de 15. De atlfel, Sefer a oferit o declarație pentru site-ul oficial al clubului în care și-a exprimat bucuria pentru semnarea noului contract, precum și sentimentele pentru giuleșteni: "Sunt foarte fericit, am puține emoții, pentru că este cel de-al doilea contract cu Rapid. Sunt fericit că voi continua cu echipa mea de suflet, cu Rapid București. Este o mândrie și o onoare să port în continuare tricoul Rapidului și sper ca alături de echipă și de staff să avem evoluții foarte bune, să îmi ajut echipa cât mai mult. Sper să dau cât mai multe goluri și să ofer cât mai multe assisturi.
Rapid înseamnă enorm, este un stil de viață. Mă mândresc că sunt la Rapid și mereu merg cu fruntea sus, pentru că este un brand în România și în Europa", a spus mijlocașul, pentru fcrapid.ro.
CITEȘTE ȘI:

Sefer a fost dorit de Hapoel Beer Sheva

În acest sezon, Antonio Sefer este golgheterul echipei, la egalitate cu Marko Dugandzic, ambii cu câte 3 reușite. Sefer a mai jucat pentru Oțelul Galați și Groningen, fiind selecționat la naționalele U17, U19, U21 și U23. Cu formația U23 a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Prelungirea de contract vine în contextul în care Sefer a fost dorit în această vară de Hapoel Beer Sheva, însă transferul nu s-a mai concretizat din cauza pretențiilor financiare. De altfel, jucătorul nu și-a dorit să plece de la Rapid, iar astăzi a semnat un nou contract cu trupa antrenată de Adrian Mutu.
400.000 de euro au oferit israelienii pentru Sefer, însă afacerea nu s-a mai realizat. Sefer este eligibil pentru regula U21 și în acest sezon.
Cu Argeș de două ori și cu Sepsi a punctat mijlocașul de 22 de ani al Rapidului, care va juca sâmbătă, în Giulești, cu Mioveni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo