Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Petrescu, un car de nervi și un monolog tranșant: "Ne-au curățat! Bravo lor!". Ce acuze a adus + Ratează meciul cu FCSB

Maria Olteanu

Publicat 07/05/2023 la 23:54 GMT+3

Dan Petrescu a fost un car de nervi la finalul remizei cu Universitatea Craiova. Antrenorul clujenilor a stat foarte puțin la flash-interviu, a susținut un monolog manifest și a plecat vociferând, nemulțumit de deciziile luate împotriva echipei sale.

Dan Petrescu a fost foarte nervos pe arbitrajul din meciul cu Gaz Metan Mediaș

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj pare că a ieșit din calculele pentru titlu după remiza 1-1 cu Universitatea Craiova. Ardelenii sunt acum pe locul 3 și chiar și podiumul pare în pericol pentru trupa lui Petrescu, care este urmărită din spate de Universitatea Craiova.
Ba mai mult, ardelenii pot pierde locul de Europa, întrucât în caz de egalitate la finalul sezonului, oltenii lui Neagoe vor termina în fața campioanei în exercițiu, având punctaj nerotunjit la intrarea în play-off.
La finalul meciului de duminică seara, Dan Petrescu a avut o scurtă reacție, neacceptând să primească nicio întrebare din partea jurnaliștilor prezenți la stadion. Tehnicianul campioanei a susținut un monolog care a durat sub un minut, interval în care și-a strigat nemulțumirile, vizibil deranjat de deciziile din camera VAR.
Acesta a susținut că totul se dictează împotriva CFR-ului de când a apărut arbitrajul video și este de părere că intenționat se întâmplă asta, pentru ca echipa din Gruia să nu mai meargă în cupele europene.

Dan Petrescu, monolog manifest după ce și-a luat adio de la titlu

"Nu mai zic nimic. Şapte din şapte. Ne-au ciuruit, ne-au curăţat. Bravo lor! Nu am mai văzut aşa ceva în istoria fotbalului. Şapte din şapte! Toate deciziile VAR au fost şapte din şapte împotriva lui CFR! A dat roşu, nu mai e roşu. Cum, măi, băieţi!
A dat penalty la Constanţa, nu mai e penalty. A dat gol Maglica, nu mai e gol. Azi e gol. Are Bîrligea penalty, nu mai e. Are Morais penalty clar, nu mai e. Ce facem, domnilor! Cu VAR-ul ne-au făcut praf. Interesul e să nu meargă CFR în Europa. Foarte bine, să vedem ce fac echipele româneşti.
Dacă ăsta e interesul. Nu contează că jucăm slab sau bine. Dă la VAR ce e al meu. Nu vii şi faci arbitraj pe care l-a făcut arbitrul ăsta azi. E anti-CFR! Ăsta e arbitraj? Doamne – Fereşte! Nu mai am ce să vorbesc de fotbal. E istorie fotbalul. Nu mai vreau să vorbesc despre fotbal. Gata. La revedere", a fost monologul lui Dan Petrescu de la finalul meciului, la DigiSport, după care a plecat foarte nervos de la zona de flash-interviu.
În plus, Dan Petrescu a văzut cartonașul galben la partida de duminică seara, iar la meciul următor, cu FCSB, de săptămâna viitoare, este suspendat și nu își va putea conduce echipa de pe bancă.
Cine câștigă titlul în SuperLigă în sezonul 2022/23?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo