Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Posibilul transfer al lui Olaru de la FCSB la Monza, în atenția presei din Italia: "Șansele sunt ridicate"

Andrei Nicolae

Publicat 25/12/2023 la 13:15 GMT+2

Darius Olaru este aproape de a se despărți de FCSB în perioada de mercato de iarnă, Monza fiind clubul care se află pe urmele sale. Posibila mutare a golgheterului României în Serie A a fost analizată și de un cotidian din Italia, care scrie că mutarea este în proporție mare realizată.

Farul - FCSB. Darius Olaru. Sursa: GSP.

Credit imagine: Eurosport

Darius Olaru are șanse mari să se despartă de FCSB încă din iarnă, cel puțin asta susțin italienii de la TuttoMercato24. După ce a apărut în presa informația potrivit căreia Monza este pe urmele sale, iar românul deja se află în Italia pentru a discuta detaliile contractuale, din ce în ce mai multe publicații au început să se intereseze.
Un exemplu a fost cotidianul italian menționat anterior, care scrie că șansele ca transferul lui Olaru în Serie A să se realizeze sunt destul de mari, Monza este aproape de a obține semnătura jucătorului de la FCSB.
"Potrivit informațiilor furnizate de fostul director executiv al Milan, Adriano Galliani, Monza este pe punctul de a încheia un acord cu trequartistul român Darius Olaru. Șansele unui transfer de succes sunt ridicate", au scris italienii.
Citește și:

FCSB își poate vinde golgheterul pe 7 milioane de euro în Italia

Monza se află pe locul 11 în Serie A la momentul actual și l-a urmărit îndeaproape pe Olaru înainte să ia decizia de a și-l dori în mod expres. Reprezentanții clubului din "cizmă" chiar au fost prezenți la partida dintre Hermannstadt și FCSB, încheiată cu scorul de 3-0, meci în care căpitanul liderului s-a făcut remarcat și a înscris două goluri.
Mijlocașul de 25 de ani are în acest sezon 10 goluri înscrise, plus două pase decisive. La momentul actual, Olaru nu este doar golgheterul celor de la FCSB, ci al întregului campionat, fiind urmat de mai mulți jucători cu câte nouă reușite, printre care se numără Florinel Coman, Eduard Florescu sau Dan Nistor.
Darius Olaru are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro, o sumă care nu îi pune foarte multe probleme Monzei. Totuși, conducerea clubului a anunțat că își dorește 7 milioane pentru a-l lăsa pe fotbalistul de 25 de ani să plece în Italia.
Dacă Olaru ar pleca încă din această iarnă, FCSB ar trebui să se reorienteze către alte transferuri din banii obținuți pe urma sa, pentru a rămâne în continuare favorită la titlu. Echipa lui Charalambous a încheiat anul 2023 pe primul loc, la o diferență de opt puncte de CFR Cluj, însă o pierdere a unui fotbalist precum Olaru ar putea afecta serios lotul, dacă nu sunt aduse întăriri de cel puțin aceeași calitate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo