Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Presa din Ungaria a scris despre pagubele produse de fanii lui FCSB la Sf. Gheorghe, după meciul cu Sepsi

Alex Masgras

Actualizat 05/04/2023 la 12:22 GMT+3

Fanii lui FCSB care au făcut deplasarea la Sf. Gheorghe pentru partida cu Sepsi din etapa a doua din play-off, au produs pagube la stadionul lui Sepsi. La finalul partidei, oficialii echipei din Covasna au găsit ușile toaletelor rupte și mai multe piese de mobilier distruse. Presa din Ungaria a scris despre aceste evenimente, iar conducerea celor de la FCSB a anunțat că va plăti reparațiile.

Aşa arăta una dintre toaletele de la stadionul lui Sepsi, după "vizita" fanilor FCSB. Sursă foto: digisport.ro

Credit imagine: Eurosport

FCSB a câștigat duelul de luni seară de la Sf. Gheorghe cu Sepsi, din etapa a doua din play-off-ul Superligii. Bucureștenii au revenit de la 0-1 și s-au impus cu 2-1. Pentru meciul de la Sf. Gheorghe, FCSB a primit 428 de bilete, așa cum prevede regulamentul. Cu toate acestea, FCSB a venit cu mai mulți fani, iar aproximativ 70 de persoane nu au putut intra pe stadion, deoarece nu aveau bilet.
La finalul partidei, oficialii celor de la Sepsi au avut surpriza neplăcută de a găsi ușile toaletelor rupte și mai multe piese de mobilier distruse. Pagubele produse de suporterii lui FCSB au ajuns și în presa din Ungaria
"Vizita lui FCSB la Sfântu Gheorghe nu a fost lipsită de probleme. De această dată, fanii au atras atenția nu prin scandări împotriva Ungariei, ci prin actele lor de vandalism.
Fanii lui FCSB au venit în număr mare pe arena lui Sepsi, peste 400, însă câteva zeci nu au putut intra pentru că nu mai era loc în sectorul destinat oaspeților. Pe durata partidei, fanii lui FCSB și-au susținut echipa în mare măsură, însă nu au părăsit stadionul fără a crea probleme.
Au produs pagube serioase toaletelor din stadion și au distrus piesele de mobilier. Probabil a fost o răzbunare pentru că alți fani nu au fost lăsați în arenă", au scris cei de la Szekelyhon, citați de Sport.ro.
După pagubele produse de fani în deplasarea de la Sf. Gheorghe, conducerea celor de la FCSB și-a cerut scuze și a anunțat că va lua legătura cu cei de la Sepsi pentru a suporta costurile reparațiilor.
Citește și:

FCSB merge etapa viitoare în Gruia, pentru meciul cu CFR Cluj

După meciul de la Sf. Gheorghe, pe FCSB o așteaptă o altă deplasare. Duminică seară, echipa lui Elias Charalambous va merge în Gruia, pentru partida cu CFR Cluj. În primele două etape din Superligă, echipa antrenată de Dan Petrescu a înregistrat două rezultate de egalitate. Mai întâi, clujenii au remizat pe teren propriu, cu Rapid, după care au încheiat la egalitate și partida de pe Ion Oblemenco, cu Universitatea Craiova. Ambele partide s-au încheiat cu același scor, 1-1.
De partea cealaltă, FCSB vine după victoria de la Sf. Gheorghe, scor 2-1, prima partidă de la venirea lui Elias Charalambous pe banca echipei. În prima etapă din play-off, FCSB a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1, pe Arena Națională.
În acest sezon, CFR Cluj și FCSB și-au împărțit victoriile. În luna decembrie, pe Arena Națională, echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu 1-0, în timp ce FCSB a câștigat cu același scor duelul din Gruia din luna februarie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo