Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid - FCSB nu se va juca pe Arena Națională! Motivul pentru ca nu s-a ajuns la un consens

Nicu Savin

Publicat 27/02/2024 la 14:12 GMT+2

Derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă a sezonului regular, ar putea fi un meci cu implicații majore în lupta pentru titlu. Oficialii giuleșteni au dorit ca meciul să se joace pe Arena Națională, pentru ca un număr mai mare de fani să poată asista, însă nu s-a ajuns la un acord cu gruparea rivală în ceea ce privește reciprocitatea legată de bilete.

Florinel Coman în duel cu Onea, în Rapid - FCSB. Sursa: Gsp.

Credit imagine: Eurosport

Au mai rămas 3 etape de jucat din sezonul regular al Superligii și e clar că play-off-ul va începe cu FCSB pe primul loc. Momentan, echipa din Berceni are 10 puncte peste CFR Cluj și Rapid, iar dacă diferența se va menține vom avea o favorită certă la câștigarea titlului.
Totuși, nu ar fi exclus ca FCSB să mai piardă din avantaj, mai ales că în etapa a 30-a va juca în deplasare cu Rapid. Arena din Giulești este mult prea mică pentru numărul mare de fani care vor dori să asiste la acest meci, astfel că oficialii au încercat să organizeze partida pe Arena Națională. Acest scenariu ar fi reprezentat și o rețetă financiară mai bună pentru Rapid, pentru că aproape sigur pe stadion ar fi fost prezenți în jur de 50.000 de oameni.

Rapid - FSCB nu se va juca pe Arena Națională

Șefii Rapidului au luat legătura cu cei de la FCSB pentru a se găsi o soluție privind numărul de bilete pentru fanii oaspeți. Conform fanatik.ro, rapidiștii ar fi propus ca fanii FCSB-ului să primească o peluză întreagă la meciul de pe 10 martie (toate cele 3 inele), pentru ca mai apoi, la duelul din play-off la care FCSB va fi gazdă, să se întâmple invers (fanii Rapidului să primească o peluză).
Se pare că cei de la FCSB au refuzat această propunere, motivând că nu e normal ca Rapid să beneficieze de aportul unui număr atât de mare de fani la meciul din play-off, care va avea o importanță mai mare. Decizia celor de la FCSB pare cel puțin ciudată, în condițiile în care exista posibilitatea ca și meciul din play-off cu Rapid gazdă să se joace tot pe cel mai mare stadion al țării și condițiile pentru fanii oaspeți să fie aceleași. În plus, FCSB joacă aproape toate meciurile de acasă pe Arena Națională și jucătorii lui Charalambous sunt mai obișnuiți cu acel teren, ceea ce ar fi fost un avantaj important.
Așadar, Rapid - FCSB se va juca în Giulești, în fața a aproximativ 10.000 de fani, dintre care doar 500-600 vor fi ai celor de la FCSB. De la inaugurarea noii arene, Rapid a câștigat ambele meciuri jucate acasă cu FCSB: 2-0 și 1-0, în sezonul precedent.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo