Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid vrea să cumpere campioni! Giuleștenii, gata să dea 1 milion de € pentru un jucător de la Farul

Nicu Savin

Publicat 26/05/2023 la 12:45 GMT+3

Rapid vrea să lupte pentru titlu în sezonul viitor, iar șefii alb-vișiniilor sunt gata să bage adânc mâna în buzunar pentru a întări echipa. Una dintre țintele giuleștenilor este Constantin Grameni, campion cu Farul în actuala stagiune.

Grameni, într-un meci cu CFR Cluj

Credit imagine: Eurosport

Rapid a progresat în primii doi ani de la revenirea pe prima scenă, dar giuleștenii vor mai mult în sezonul viitor și anume să se bată cu șanse reale pentru titlu în SuperLiga. E clar că pentru asta e nevoie de întăriri serioase a lotului, iar oficialii clubului au început deja să caute jucători care să aducă un plus de valoare echipei.
Conform digisport.ro, Rapid este gata să pună pe masă 1 milion de € pentru Constantin Grameni, mijlocașul defensiv al Farului. În vârstă de doar 20 de ani, internaționalul U20 nu a lipsit în niciun meci în acest sezon, în care formația lui Gheorghe Hagi a câștigat titlul, iar evoluțiile sale au fost foarte apreciate.

Rapid, ofertă de un milion de € pentru Constantin Grameni

Sursa citată notează că oferta deja a fost deja trimisă, iar acum se așteaptă răspunsul constănțenilor și al jucătorului. Dacă mutarea se va face pe suma amintită, Grameni va deveni cel mai scump jucător transferat de Rapid în ultimii 15 ani.
În toată istoria sa, echipa giuleșteană a plătit mimin un milion de € pe numai 6 jucători: Ovidiu Herea (1 milion de € FC Național - 2007), Ranko Despotovic (1,2 milioane de € - Vojvodina Novi Sad - 2007), Joao Paolo (1,2 milioane de € - Leiria - 2007), Ionuț Mazilu (1,5 milioane de € - Sportul Studențesc - 2006), Urko Pardo (1,5 milioane de € - Iraklis - 2008) și Juliano Spadacio (1.5 milioane de € - Nacional Madeira - 2008).
Grameni este un produs 100% al Academiei Hagi și evoluează la prima echipă a Farului din 2021. Valoarea sa de piață este de 1,3 milioane de €, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Grameni ar fi al doilea transfer al Rapidului în perspectiva sezonului viitor. În urmă cu câteva zile, giuleștenii au oficializat transferul lui Omar Sawy, mijlocașul ofensiv de la Csikszereda în vârstă de numai 19 ani. El Sawy a jucat 19 meciuri în liga secundă în acest sezon, marcând un gol. În stagiunea trecută, tânărul a fost cel mai bun jucător al formației U19 a clubului din Miercurea Ciuc, care a câștigat campionatul și Cupa României la acest nivel de vârstă. În acest sezon, Csikszereda U19 a jucat în UEFA Youth League, iar El Sawy a bifat două meciuri și a marcat un gol. Mijlocașul a adunat prezențe în toate naționalele de juniori ale României și visează să îmbrace tricoul primei reprezentative, în ciuda faptului că ar putea alege și naționala Egiptului, datorită naționalității tatălui său.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo