Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rotaru a anunțat că ia 4 jucători la Craiova după despărțirea de Rădoi! Unul din ei a jucat la Cupa Mondială

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 08/12/2022 la 09:36 GMT+2

Universitatea Craiova s-a despărțit cu scandal de Mirel Rădoi. Antrenorul a demisionat, iar decizia sa a fost criticată de către oficialii olteni. Mihai Rotaru a anunțat că are 4 jucători pe lista de transferuri după despărțirea de antrenor.

Universitatea Craiova

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
Mirel Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova după înfrângerea cu FC Argeș din Cupa României. Tehnicianul și-a anunțat decizia la flash interviul de după partidă, patronul echipei aflând de acest lucru din presă. Mihai Rotaru a criticat modul în care antrenorul a decis să plece, fiind dezamăgit de faptul că acesta a decis să-și "spele rufele în public".
Patronul oltenilor a anunțat că este gata să perfecteze transferul a 4 jucători, dintre care 2 sunt din SuperLiga României, iar unul a participat la campionatul Mondial din Qatar. Voluntari și Petrolul sunt echipele de la care Rotaru vrea să aducă jucători, oficialul menționând și un nume din echipa ilfovenilor.
"Vrem 4 jucători, 2 din Liga 1, 2 din străinătate. Unul a participat acum la Campionatul Mondial. Am făcut oferte pentru un jucător de la Voluntari și unul de la Petrolul.
Suntem la jumătate. Adică noi am cerut o sumă, ei vor altă sumă. Nu e vorba de Țicu, dar nu spun cine. De la Voluntari să fie Meleke? Nu contează", a precizat Rotaru la Digi Sport.
Ulrich Meleke are 23 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș defensiv. Ivorianul este cotat la 700.000 de euro și poate evolua la fel de bine și pe poziția de fundaș central. De cealaltă parte, Valentin Țicu a strâns 3 meciuri la naționala de tineret a României și joacă pe postul de fundaș stâng, poziție pe care Nicușor Bancu lipsește.
Citește și:

Mirel Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova, iar Corneliu Papură va fi interimar

Mirel Rădoi a apărut la interviul de după meciul din Cupa României, lăsând să se înțeleagă că relația dintre el și conducere este tot mai rece, însă nu a fost hotărât de la început să demisioneze. Antrenorul s-a retras de la flash interviu, dar a revenit imediat pentru a-și anunța demisia. Corneliu Papură va fi interimar pe banca oltenilor, conducerea dorind să-l aducă pe Marius Șumudică în viitorul apropiat.
"Nu mai pot aduce un plus la nivel de echipă, de grup. Acum o să urmeze să îi anunț pe jucători. Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic.
Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist. Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente... nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus.
Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap... am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri.
Toată lumea m-a criticat. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam. Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația", a adăugat Rădoi, revenit în fața jurnaliștilor.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo