Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tavi Popescu, incert pentru meciul dintre FCSB și Sepsi!Verdictul medicilor după accidentarea din meciul România-Belarus

Bianca Dumitru

Publicat 29/03/2023 la 19:50 GMT+3

Octavian Popescu a evoluat în ultima jumătate de oră a meciului dintre România și Belarus, din a doua etapă a preliminariilor EURO 2024. Fotbalistul s-a accidentat, iar potrivit medicilor, este incert pentru duelul dintre FCSB și Sepsi, din play-off-ul SuperLigii.

Octavian Popescu Romania

Credit imagine: Getty Images

Octavian Popescu a fost introdus pe teren aseară, în meciul dintre România și Belarus din preliminariile EURO 2024, în minutul 65. După nici 10 minute, fotbalistul s-a accidentat în urma unei intrări prin alunecare la Bykov pentru care a primit și un cartonaș galben.
La finalul partidei, extrema de 20 de ani s-a prăbușit pe gazon și a fost văzut ținându-se de gleznă, în timp ce se strâmba de durere. Tavi Popescu a mers la vestiare șchiopătând, iar astăzi a fost supus unor investigații medicale.
Potrivit GSP, verdictul medicilor a fost acela de entorsă, motiv pentru care fotbalistul este incert pentru partida dintre FCSB și Sepsi, contând pentru a doua etapă a play-off-ului SuperLigii, care este programată luni, de la ora 20:30.
Octavian Popescu ar fi avut, chiar dacă era apt de joc, șanse mici să prindă primul 11 al roș-albaștrilor pentru duelul cu Sepsi, având în vedere că patronul vicecampioanei României a anunțat că titularul postului de extremă stângă va fi Florinel Coman.
Iată cum ar putea arăta FCSB în meciul cu Sepsi: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Șut, Olaru - Cordea, Compagno, Fl. Coman.
Citește și:

FARUL, SINGURA CÂȘTIGĂTOARE ÎN PRIMA ETAPĂ DIN PLAY-OFF

Liderul din clasamentul SuperLigii este singura echipă care și-a câștigat meciul din prima etapă a play-off-ului. Farul Constanța s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe și au ajuns la 35 de puncte.
CFR Cluj, care era la egalitate cu echipa lui Gică Hagi după înjumătățirea punctelor, a obținut doar un punct din duelul cu Rapid, încheiat cu scorul de 2-2, și a rămas la două puncte în spatele constănțenilor.
FCSB și Universitatea Craiova au remizat și ele, scor 1-1, și au ratat șansa de a se apropia de primele două echipe din clasament, fiind la 5, respectiv 7 puncte de liderul Farul.
În următoarea etapă a play-off-ului, programată la începutul lunii aprilie, după pauza competițională cauzată de primele meciuri din preliminariile EURO 2024, Farul va juca în deplasare la Rapid, CFR Cluj va merge pe terenul Universității Craiova, iar FCSB se va deplasa la Sf. Gheorghe pentru duelul cu Sepsi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo