Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un jucător de la FCSB s-a transferat la o rivală din SuperLigă: "L-am dorit în mod special!"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 02/01/2023 la 20:29 GMT+2

Andrei Dumiter s-a despărțit în această iarnă de FCSB, însă nu a stat mult fără înțelegere întrucât a semnat tot în SuperLigă, cu FC Voluntari, acolo unde a fost dorit cu insistență de tehnicianul Liviu Ciobotariu.

FCSB

Credit imagine: facebook

Articol scris de Maria Olteanu
După ce Ianis Stoica a ajuns la "U" Cluj până la finalul acestei stagiuni, sub formă de împrumut, Alexandru Musi a fost trimis și el sub formă de împrumut la Poli Iași, vicecampioana României s-a despărțit și de Andrei Dumiter la începutul acestui an.
Fostul fotbalist de la FCSB continuă însă în întrecerea internă, acolo unde a semnat cu FC Voluntari un contract valabil pe trei ani și jumătate.
Vestea transferului a fost făcută chiar de noua sa grupare, care anunță că Dumiter va îmbrăca tricoul cu numărul 13 la echipa din Ilfov.
CITEȘTE ȘI:

Andrei Dumiter a semnat cu FC Voluntari

Vârful de 23 de ani a prins minute în doar 6 partide în acest sezon, reuşind un gol, așa că în pauza de iarnă a încheiat raporturile contractuale cu FCSB, echipă la care s-a transferat în vara lui 2021, pentru 350.000 de euro.
Pe urmele sale a venit de îndată FC Voluntari, acolo unde Ciobotariu l-a dorit cu orice preț. Tehnicianul a anunțat încă dinainte de oficializarea transferului că Dumiter se va alătura echipei și va pleca alături de restul băieților în cantonamentul de iarnă, din Turcia.
"Este adevărat. Dar nu știu exact condițiile, dacă împrumut sau definitiv. Este posibil să devină jucătorul nostru. Se va finaliza mutarea în seara asta. Cert este că Andrei Dumiter va juca din această iarnă la FC Voluntari. Nu a venit propunerea din partea FCSB, ci eu mi l-am dorit în mod special.
Eu am mare încredere în el, de asta am și insistat. Depinde numai de el, de cum se va antrena, să demonstreze că este un atacant de valoare. Va merge cu noi în Antalya și depinde cum va evolua în meciurile amicale și la primele partide oficiale. FCSB eu nu cred că l-a transferat degeaba. Are calități și cred că în potențialul lui. Cheia este la el. Andrei se pliază pe stilul meu de joc și asta va conta mult, pentru că va fi pus în valoare", declara Liviu Viobotariu, pentru Fanatik, înainte ca Dumiter să fie anunțat oficial jucătorul celor de la Voluntari.
De-a lungul carierei, atacantul de 23 de ani a mai îmbrăcat tricoul formațiilor LPS Banatul, Ripensia Timișoara, Chindia Târgovişte, Sepsi OSK și FCSB, având 110 prezențe în primele două eșaloane ale României, timp în care a înscris de 27 de ori și a oferit alte 6 pase decisive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo