Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vara revenirilor la Universitatea Craiova! Oltenii vor ofensivă de titlu! Alex Cicâldău este dorit în Bănie

Maria Olteanu

Publicat 19/06/2023 la 10:48 GMT+3

Universitatea Craiova nu a putut intra nici în acest an cu adevărat în lupta la titlu. Oltenii au fost în zona podiumului, dar au ratat inclusiv Europa pe ultima sută de metri. Acum, patronul juveților este hotărât să crească nivelul echipei și este gata să dea o nouă lovitură în mercato: Alex Cicâldău.

Alexandru Cicâldău

Credit imagine: Getty Images

Universitatea Craiova nu a putut intra în lupta la titlu nici în ediția recent încheiată. Ba mai mult, oltenii au rămas și în afara locurilor de Europa, terminând pe poziția a patra campionatul.
Pretențiile au fost mereu mari în sudul țării, așa că patronul Mihai Rotaru este decis să dea câteva lovituri de imagine pentru a întări lotul și a alcătui o echipă competitivă, care să poată lupta pentru titlu ediția viitoare.
Prima mutare importantă din mercato a fost reușită. Alexandru Mitriță, unul dintre cei mai iubiți jucători ai echipei, a revenit la Craiova după câteva exepriențe în străinătate.
Rotaru și-ar fi dorit să îl repatrieze și pe Alex Băluță, însă mijlocașul ofensiv, liber de contract, a ales să dea curs ofertei venite dinspre FCSB și să meargă la rivala oltenilor în această vară.
Patronul Universității Craiova nu se oprește aici și este gata să îl aducă în Bănie pe un fost jucător al clubului. Potrivit ProSport, Alexandru Cicâldău este dorit insistent la Craiova și ar putea reveni în Superligă, după experiența mai puțin reușită de la Galatasaray.
CITEȘTE ȘI:

Alexandru Cicâldău, aproape să revină la Universitatea Craiova în această vară

Potrivit sursei citate, oltenii doresc să își betoneze compartimentul ofensiv, iar ținta acestora este fostul jucător al echipei, Alexandru Cicâldău. Juveții și-ar dori să obțină împrumutul mijlocașului aflat momentan sub contract cu Galatasaray. Această mutare pare momentan una complicată, însă în perioada următoare pot demara negocierile dintre cele două cluburi, în funcție și de alte oferte care vor mai apărea pe numele jucătorului.
Alex Cicâldău este al treilea cel mai scump transfer reușit de Universitatea Craiova, după cele ale lui Valentin Mihăilă la Parma (9.1 milioane de euro) și Alexandru Mitriță în MLS, la New York City (8 milioane de euro).
Galatasaray a achitat 6,5 milioane de euro în schimbul jucătorului crescut de Gică Hagi, însă românul nu a reușit să se impună în prima ligă turcă.
După un sezon sub așteptări, acesta a fost cedat sub formă de împrumut la Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite. Internaționalul român a avut evoluții bune, însă sunt șanse mici să continue și în viitoarea stagiune. În această vară, românul va reveni la clubul de care aparține, urmând ca turcii să decidă dacă vor miza pe serviciile sale sau îl vor trimite din nou împrumut și pentru viitoarea stagiune
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo