Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adrian Mutu a dezvăluit cum a învins-o pe Dinamo: "I-am lăsat să-și consume elanul"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 23/02/2024 la 23:20 GMT+2

Adrian Mutu a înregistrat a patra victorie pe banca CFR-ului, tocmai împotriva echipei la care s-a remarcat cu adevărat ca jucător, Dinamo București. CFR s-a impus cu 4-0, după o primă repriză fără goluri, iar antrenorul clujenilor a făcut o analiză a perioadei petrecute la clubul "feroviar".

Adrian Mutu

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
CFR Cluj a obținut a 4-a victorie sub comanda lui Adrian Mutu, chiar împotriva unei foste echipe a noului antrenor. Dinamo a ținut piept "feroviarilor" doar în prima repriză, a doua parte fiind la discreția ardelenilor, care au marcat nu mai puțin de 4 goluri.
Adrian Mutu a dezvăluit planul cu care a atacat acest meci, de care a recunoscut că i-a fost frică: "Sunt mulțumit în general de joc. Mă bucur că nu am primit gol, un lucru important pentru moralul nostru. Cele trei puncte sunt cel mai important lucru. Nu e vorba despre ce le-am spus la pauză. Le-am spus și la început. Au urmat strategia pe care le-am transmis-o. Le-am închis spațiile, i-am lăsat să-și consume elanul ăsta pe care îl aveau după două victorii, apoi i-am deschis și am marcat.
De când am venit, avem 13 goluri marcate, aproape trei goluri per meci. Avem cel mai bun atac din țară și a doua cea mai bună apărare. La statistică, stăm bine. Important este să avem continuitate. Mă bucur că Otele a dat gol, ajută echipa. A fost un meci bun, cu o echipă de care mi-era frică", a spus antrenorul CFR-ului, citat de Digi Sport.
Citește și:

Otele: "Fiecare joacă și pentru celălalt"

Marcator a unei "duble" în partida din Gruia, Philip Otele a ținut să amintească un aspect important din jocul CFR-ului, anume altruismul oamenilor din atac. Nigerianul crede că acesta este un atu al clujenilor în lupta pentru titlu: "Sunt foarte fericit pentru această victorie. Mă bucur și pentru golurile mele. Am jucat bine. În prima repriză am mai avut câteva ocazii. Știam că trebuie să avem răbdare și să fim mai incisivi în fața porții în repriza a doua.
Luăm meci cu meci, ne focusăm doar la ceea ce avem de făcut. Fiecare joacă și pentru celălalt, acesta este un spirit adevărat de echipă", a declarat Otele, conform sursei citate.
pentru CFR Cluj urmează două deplasări consecutive. Elevii lui Mutu vor da piept în etapa intermediară de săptămâna viitoare cu Oțelul Galați, iar peste o săptămână, ardelenii vor merge la Ovidiu pentru duelul contra campioanei Farul. CFR va încheia sezonul regulat pe teren propriu, cu FC Hermannstadt.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo