Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adrian Mutu, nemulțumit de arbitraj după înfrângerea cu Craiova! "A fost penalty clar! Altul era rezultatul"

Bianca Dumitru

Publicat 16/03/2024 la 23:33 GMT+2

CFR Cluj a fost învinsă în această seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, de Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru prima etapă a play-off-ului SuperLigii. La finalul partidei, antrenorul Adrian Mutu s-a arătat mulțumit de prestația jucătorilor săi, dar a criticat arbitrajul, spunând că gazdele ar fi trebuit să primească un penalty.

Adrian Mutu

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj a pierdut în această seară, pe teren propriu, duelul cu Universitatea Craiova, meciul contând pentru prima etapă a play-off-ului SuperLigii încheindu-se cu scorul de 1-2.
Ardelenii au terminat partida în inferioritate numerică după ce marcatorul golului lor, Matei Ilie, a fost eliminat în minutul 87, după ce a comis un fault dur la mijlocul terenului, asupra lui Markovic.
După încheierea meciului, Adrian Mutu a comentat prestația echipei sale. Antrenorul s-a arătat mulțumit de ceea ce a văzut la jucătorii lui și nu a avut să le reproșeze nimic.
În schimb, tehnicianul fostei campioane a României a criticat arbitrajul, spunând că CFR Cluj ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri în repriza secundă, penalty care ar fi putut schimba soarta meciului.
Citește și:

Adrian Mutu, nemulțumit de arbitraj după înfrângerea cu Craiova

"Ăsta e fotbalul. Nu meritam astăzi să pierdem, dar, când joci în play-off și ai atâtea ocazii și nu reușești să marchezi, fotbalul te judecă.
Nu am ce să le reproșez băieților, doar că nu au fost mai concentrați în fața porții. Lipsa de experiență a lui Matei se vede, dar de asta suntem aici, să-l ajutăm să crească. Asta a fost istoria acestui meci, meritam mai mult.
Faza golului doi a fost și norocoasă, a sărit mingea din mâna lui Matei. Mă ajută această pauză, dar cu cei care rămân aici, pentru că mulți pleacă la loturile naționale.
Ca joc și ca atitudine, nu am ce să le reproșez băieților. Am jucat pe atac, am propus fotbal, dar e un campionat în care contraatacul, tranziția negativă, contează foarte mult. Trebuia să fim mai atenți. Ambele goluri au fost de evitat, puteam face mai mult.
Eu cred că a fost penalty clar la Mogoș, Ivan se uită după el și nu joacă mingea... Chiar dacă era 0-2, era un gol și probabil altul era rezultatul", a declarat Adrian Mutu.
În urma eșecului cu Craiova, CFR Cluj a rămas cu 27 de puncte și a coborât pe locul 4 în clasamentul SuperLigii. În următoarea etapă a play-off-ului, după pauza cauzată de meciurile echipei naționale, ardelenii vor juca pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo