Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alex Băluță, gata să desfacă șampania la FCSB: "Am arătat ca o campioană în această seară!"

Maria Olteanu

Publicat 20/04/2024 la 23:22 GMT+3

FCSB a remizat cu Rapid, 2-2, dar a mai făcut un pas spre titlul de campioană. Bucureștenii au 12 puncte avans și doar un scenariu aproape ireal ar face ca aceștia să piardă titlul în acest an.

Alexandru Băluță, FCSB. Sursa: Sport Pictures.

Credit imagine: Eurosport

FCSB și Rapid au remizat 2-2 în etapa a 5-a a play-off-ului Superligii, pe Arena Națională, după ce roș-albaștrii au condus, s-au văzut egalați, conduși, și au reușit până la urmă să câștige un punct, grație golului semnat în partea a doua a confruntării de Alex Băluță.
Duelul era extrem de important pentru roș-albaștrii, care ajunseseră și mai aproape de titlu, după ce Farul o învinsese categoric pe CFR, 5-1, vineri seara. Bucureștenii erau obligați să își câștige partida cu Rapid și să aștepte pasul greșit făcut de Universitatea Craiova, la Sepsi, pentru a câștiga matematic titlul încă din această rundă.
Chiar dacă socoteala nu mai poate fi încheiată în această rundă, FCSB tot este în proporție de 90% campioana României.
La finalul confruntării cu Rapid, Alex Băluță, omul care a adus un punct vicecampioanei, a declarat că echipa sa a arătat ca o campioană și a afirmat că abia așteaptă momentul în care FCSB va deveni și matematic campioană a României.

Băluță așteaptă cu nerăbdare titlul, după 2-2 cu Rapid

"Până la urmă am reuşit să egalăm în acest meci. Era şi păcat să pierdem acest meci în faţă acestor suporteri, dar aşa sunt derby-urile. Cred că a fost un derby pe cinste. Mă bucur din suflet că am revenit şi că am făcut-o cu gol, aşteptam cu nerăbdare să vin cu acel plus de care colegii mei aveau nevoie. Ne deranjează că nu am câştigat, lumea aştepta o victorie împotriva Rapidului, dar şi ei au făcut un joc destul de bun. Mereu le iese împotriva noastră.
Pentru noi e important este să ne menţinem pe primul loc. Mai avem un pas de făcut către titlu şi ăsta e cel mai important lucru. Am arătat ca o campioană în această seară, trebuie să fim serioşi în continuare, pentru că mai avem cinci meciuri de jucat. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, deocamdată nu suntem matematic campioni. Ne aşteaptă două meciuri importante, o deplasare grea, apoi un meci destul de greu acasă. Trebuie să continuăm la fel, să ne pregătim bine săptămâna asta şi apoi putem să şi sărbătorim", a declarat Băluţă, citat de Agerpres.
"Am început foarte bine jocul, am şi înscris, dar din păcate am făcut aceste greşeli şi asta ne-a costat. Ei au ştiut să profite şi la singurele ocazii pe care le-au avut ne-au şi taxat. Dar până la urmă ăsta e fotbalul, de asta e frumos", a adăugat jucătorul FCSB-ului.
Pentru noi e important să învăţăm ceva din seara asta. Trebuie să continuăm pe acest drum, suntem pe primul loc
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo