Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andrei Cordea, fericit după ce a redevenit titular la FCSB! "Suntem pe drumul cel bun"

Dani Morar

Actualizat 30/07/2023 la 00:04 GMT+3

FCSB a trecut de Oțelul cu 2-0, într-o partidă în care vicecampioana a avut mari emoții. Gălățenii au lovit bara de două ori și au fost aproape de a scoate un egal. Andrei Cordea a făcut un meci bun, al doilea ca titular și a vorbit despre situația sa de la echipă.

Florinel Coman și Andrei Cordea, FCSB. Foto: Profimedia.

Credit imagine: Eurosport

FCSB a câștigat cu 2-0 pe terenul celor de la Oțelul Galați. Florinel Coman și Andrea Compagno au marcat golurile roș-albaștrilor, iar Andrei Cordea a fost titular pentru a doua oară la rând. Jucătorul a vorbit despre situația sa de la club și crede că vicecampioana e pe drumul cel bun în acest sezon.
"Suntem fericiţi, suntem ca o familie. Mă bucur că au venit jucători de calitate, avem 4 victorii din 4. Suntem o echipă valoroasă, trebuie să continuăm tot aşa. Suntem pe drumul cel bun.
Am jucat acum 3 zile un meci foarte greu, nu am făcut o partidă foarte bună. Uşor uşor o să ne învăţăm să jucăm şi la 3 zile. Eu sunt bine, mă doare… l-am prins 1 la 1, am intrat în careu, a băgat alunecare, m-a lovit. Un alt jucător spunea: ‘Te-a atins, dar nu a fost’.
Dumnezeu mi-a arătat că viaţa de fotbalist nu este mereu roz. Am suferit prin jocul pe care l-am prestat, dar am rămas cu picioarele pe pământ, m-am antrenat la fel. Ştiam că mă va ajuta Dumnezeu să prind minute şi să îmi ajut echipa. Mi-a fost greu, dar m-am obişnuit. Mă bucur în sfârşit că am putut juca mai mult şi mi-am ajutat echipa. Mi-am propus să joc pentru echipă, am avut discuţii şi cu oameni din staff. Acum arăt mai mult că vreau să ajut echipa să câştige meciurile. Îmi doresc să fiu sănătos şi să joc.
Nu mă mai gândesc la absolut nimic, mă gândesc să îmi ajut echipa când intru. Cât timp luăm cele 3 puncte, sunt fericit pentru echipă", a declarat Andrei Cordea, la Digi Sport.
Citește și:

Oțelul – FCSB s-a încheiat 0-2

FCSB a deschis scorul în minutul 40, după o fază de manual. Cordea a avut o incursiune pe partea dreaptă și i-a pasat lui Octavian Popescu, care nu avea marcaj la 20 de metri. El și-a potrivit mingea și a șutat cu interiorul piciorului drept, făcând ca tabela să indice 1-0 pentru FCSB.
Florinel Coman și Darius Olaru au fost introduși la pauză, iar primul a irosit două ocazii uriașe de a marca. Mai întâi, Coman a scăpat singur spre poartă, dar a întârziat finalizarea și a fost ajuns din urmă de Rus care a respins.
Apoi, FCSB a primit un penalty, Cordea fiind faultat în interiorul careului. Același Coman a executat, dar a ratat șansa de a ajunge la 4 partide conscutive cu gol marcat și a șutat foarte slab, permițându-i portarului să respingă.
Jucătorul FCSB-ului a mai avut o șansă bună de a marca, dar a trimis puțin peste, din lovitură liberă. Cârjan a trimis o torpilă în minutul 76, dar mingea a lovit transversala. Oțelul a mai lovit o dată bara în minutul 90, iar Compagno a marcat la faza imediat următoare, roș-albaștrii obținând cele 3 puncte.
Oțelul – FCSB s-a încheiat 0-2, iar vicecampioana e deja cu gândul la returul cu CSKA 1948. Partida din turul 2 preliminar al Conference League se va juca joi, de la ora 21:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo