Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antrenorul Craiovei, reacție dură după remiza cu Tunari! "Ne mirăm de ce nu avem progres în fotbalul românesc"

Bianca Dumitru

Publicat 27/09/2023 la 19:32 GMT+3

Universitatea Craiova a obținut doar o remiză în deplasarea pe terenul celor de la CS Tunari, din prima etapă a grupelor Cupei României. După meci, antrenorul interimar al oltenilor a vorbit despre rezultat, plângându-se de starea terenului pe care s-a jucat și vorbind despre lipsa progresului din fotbalul românesc.

Dragoș Bon (Universitatea Craiova)

Credit imagine: facebook

Universitatea Craiova a obținut meciul disputat în această după-amiază, pe terenul celor de la CS Tunari, contând pentru prima etapă a grupelor Cupei României.
Oltenii au fost chiar aproape de a fi învinși, după ce Mitrică a deschis scorul, în minutul 46, pentru gazde. Oaspeții au reușit să egaleze abia în minutul 90, după un gol marcat de Roguljic.
La finalul partidei, antrenorul interimar al Universității Craiova a analizat jocul și a avut o reacție dură atât la adresa jucătorilor săi, cât și a terenului.
Dragoș Bon a criticat starea gazonului și a vorbit despre lipsa progresului din fotbalul românesc, spunând că nu putem avea așteptări în condițiile în care meciurile se dispută "pe astfel de stadioane".
Citește și:

Dragoș Bon: "Ne mirăm de ce nu avem progres în fotbalul românesc"

"Este un rezultat care nu ne face cinste. Nu trebuie să ajungem în astfel de situații. Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar fotbalul este făcut pentru spectacol și dacă vom juca pe astfel de stadioane...
Nu vreau să caut scuze, felicit echipa din Tunari, dar dacă spectatorilor le plac astfel de meciuri... Eu cred că suntem departe. În 2023... Ne mirăm de ce nu avem progres în fotbalul românesc. E jalnic, deci nu pot să cred așa ceva.
Despre noi, e clar că nu avem concentrare, continuăm să facem cadouri, să fim relaxați la finalizare. Dacă nu ne vom trezi repede, e foarte grav", a declarat Dragoș Bon.
Pentru Universitatea Craiova urmează, în weekend, duelul cu FC Botoșani, contând pentru a 11-a etapă din SuperLigă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo