Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bergodi a "turbat" la conferința de presă! Ieșire nervoasă: "Măi băiatule, tu mă înveți fotbal pe mine?"

Dani Morar

Actualizat 16/04/2024 la 00:05 GMT+3

Cristiano Bergodi a izbucnit la conferința de presă când a fost extrem de nervos după ce a primit o întrebare leagată de Jason Papeau. Italianul a certat un jurnalist care i-a adresat o întrebare și a apărut într-o ipostză nemaivăzută.

Cristiano Bergodi, după Rapid - Sepsi.

Credit imagine: Eurosport

Rapid a cedat pe teren propriu, scor 0-1 în fața lui Sepsi. Înfrângerea îi poate fi fatală lui Cristiano Bergodi, cel care a spus că nu își va da demisia până ce conducerea nu va lua o deiczie.
Deși la flash interviul de după meci a părut calm, Bergodi a "explodat" la conferința de presă și s-a certat cu un jurnalist care i-a adresat o întrebare legată de absența lui Jason Papeau. Italianul a explicat la interviu că francezul nu se află printre cei excluși din lot, ci a lipsit din cauza unei accidentări, dar a izbucnit la conferința de presă după ce a fost întrebat din nou de același jucător.
"Ce înțelegi tu de fotbal?? Măi băiatule... Noi am jucat 3 meciuri într-o săptămână când am jucat cu CSA în Cupă și apoi cu FCSB. Nu înțelegi nimic de fotbal! Ce înseamnă asta? Ce vrei? Tu să mă înveți fotbal pe mine?
Tu unde trăiești? Nu ți-am răspuns? Două luni am reușit. Au lipsit Petrila, Emmers și Rrahmani și am rămas sus chiar dacă nu am câștigat. Tu ce înțelegi din fotbal? Spune, haide! Fii tu antrenor și spune, haide! Băi, băiatule, tu ce înțelegi? De ce nu înțelegi nimic? Ce înseamnă dacă noi am câștigat cu FCSB și Universitatea Craiova? Am jucat cu Papeau în față. E greu fără un atacant, fără o aripă. Mi se pare că ești prea... Mă înveți fotbal pe mine?
Îți spun două lucruri personal după ce se termină conferința. Am luat anumite decizii. Dacă sunt prost sau nu, timpul va decide", a spus Bergodi la conferința de presă.

Bergodi a spus că nu își dă demisia de la Rapid

Deși galeria i-a cerut demisia și i-a scandat numele lui Cristiano Bergodi, italianul nu a dat semne că are de gând să plece de la echipă și a spus că cei din conducere îi vor decide viitorul. De asemenea, Bergodi a recunoscut că acesta e cel mai greu moment din cariera sa de antrenor.
"Un meci incredibil. Am avut ocazii în prima repriză. O primă repriză bună, mai ales primele 30 de minute. Am avut o ocazie singur cu portarul, dar nu am reușit să dăm gol.
Parcă mingea nu a vrut să intre în poartă. Făceam meciul mai ușor dacă dădeam gol când am avut ocazii în prima repriză.
E normal să se întâmple (n.r. să nu mai fie susținut). Eu cred că nici o remiză nu era corectă. E greu dacă nu dai gol în fața lor. Ne-au taxat la sfârșit. Am pierdut luciditatea, am pierdut tot în ultimele 15 minute. Dacă nu este sânge rece în fața porții e foarte greu.
Eu cred că băieții au pierdut încrederea. Vrei să câștigi un meci, dar ratezi asemenea ocazii. Ne făceam un meci mai ușor dacă dădeam gol.
Papeau era accidentat, nu ș-am exclus din lot. Vom vedea. Nu putem spune la cald dacă vom exclude alți jucător. Nu e ușor pentru că moralul echipei a scăzut mult.
Până când clubul nu decide nu (n.r. dacă se gândește să plece). E normal că au strigat demisia și la 0-0 deoarece e un rezultat prost. Ne doream să urcăm pe locul 2. Repet, nu e ușor să ridici moralul echipei.
(n.r. e cel mai greu moment al carierei dumneavoastră în România?) Da, sigur, sigur. Clar e cel mai greu. M-au îmbrățișat unii jucători", a declarat Bergodi la Digi Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo