Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid cedează cu Sepsi, în duelul codașelor din play-off! Giuleștenii, 4 înfrângeri din 4 posibile în play-off

Dani Morar

Actualizat 15/04/2024 la 22:38 GMT+3

Rapid a prestat un nou joc slab și a cedat pe teren propriu cu Sepsi. Covăsnenii au dat lovitura în prelungiri, prin Gabriel Debeljuh. Croatul a marcat în minutul 90+5 și a prelungit criza giuleștenilor, care au 4 înfrângeri din 4 posibile în play-off.

Rapid - Sepsi. Sursa: GSP.

Credit imagine: Eurosport

Rapid se află într-o formă teribilă în play-off. Giuleștenii nu au mai câștigat niciun meci de la victoria din derby-ul cu FCSB și au emoții în ceea ce privește locurile de cupe europene, în condițiile în care au intrat în play-off la 4 puncte în spatele roș-albaștrilor și cu gânduri de titlu. Astăzi, vișiniii au cedat pentru a 4-a oară din 4 meciuri posibile în play-off și sunt la 3 puncte distanță de locurile de cupe europene.
Prima mare ocazie a avut loc în minutul 12. Iacob l-a angajat excelent pe Ermal Krasniqi, dar kosovarul a trimis inexplicabil de slab din poziție unu la unu cu portarul, luându-l la țintă pe Niczuly.
Giuleștenii au irosit o nouă șansă bună de a marca, exact la jumătatea primei reprizei. Onea a avut o incursiune pe flancul drept și a trimis pe jos în centrul careului pentru același Krasniqi. Atacantul a trimis bine, dar mingea s-a lovit de un fundaș advers și faza s-a răcit.
Rapid putea da lovitura în prelungirile primei reprize. Petrila a fost angajat în adâncime, dar Niczuly a ieșit și a respins din alunecare, lovindu-l dur și pe atacantul echipei gazdă, care s-a resimțit.
Partea secundă a început cu faza controversată de la poarta lui Sepsi. Arbitrul Florin Andrei a acordat penalty pentru Rapid, în urma unui duel între Isnik Alimi și Jakub Hromada. Totuși, centralul a revenit asupra deciziei, după ce, din camera VAR, s-a sesizat o poziție de offside.
Tot vișinii au fost mai periculoși și puteau înscrie cu un sfert de oră înainte de finalul partidei. Burmaz a trimis un șut puternic la colțul lung, dar mingea a trecut la câțiva centimetri de bara din dreapta.
Sepsi a fost periculoasă pe final și a dat lovitura în prelungiri prin Gabriel Debeljuh. Croatul a marcat în minutul 90+5 și a ajutat-o pe Sepsi să se apropie la un singur punct de adversara de azi. Suporterii i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi, care poate rata locurile de cupe europene, principalul obiectiv al giuleștenilor.
Citește și:

Rapid – Sepsi: Echipele de start:

  • Rapid: Aioani - Onea, Săpunaru, Iacob, Borza - Hromada, Oaidă, Hasani - Krasniqi, Rrahmani, Petrila
    Rezerve: Drăghia, Braun, Cristea, Grigore, Bădescu, Emmers, Cepoi, El Sawy, Bamgboye, Cîrjan, Burman, Gheorghe
    Antrenor: Cristiano Bergodi
  • Sepsi: Niczuly - Oroian, Ciobotariu, Kecskes, Dumitrescu - Păun - Varga, Kalluaku, Alimi, Fl. Ștefan - Safranko
    Rezerve: Moldovan, Cedo, Ștefănescu, Oteliță, Aganovici, Batzula, Varga, Debeljuh
    Antrenor: Bernd Stork
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo