Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bergodi și-a pierdut cumpătul după înfrângerea Rapidului: "Nu spun mai multe că mă suspendă 6 luni"

Maria Olteanu

Publicat 15/03/2024 la 23:42 GMT+2

Rapid a cedat primul meci din play-off, scor 1-2, cu Farul, iar italianul Bergodi a fost mai nervos decât de obicei, nemulțumit de deciziile de arbitraj. La finalul jocului, tehnicianul giuleștenilor a evitat să vorbească prea mult despre acestea, de teamă să nu fie suspendat.

Cristiano Bergodi, Rapid

Credit imagine: facebook

Rapid defilase în ultima rundă din sezonul regulat și câștigase clar cu FCSB, 4-0. Vineri seara a deschis play-off-ul și avea șansa să se apropie la un punct de primul loc, însă nu a făcut-o, cedând în fața propriilor fani în duelul cu campioana Farul.
Giuleștenii au pierdut cu 1-2, după ce au jucat peste 20 de minute și în inferioritate numerică, iar la final tensiunea a fost la cote maxime.
Gazdele au acuzat maniera de arbitraj a lui Găman, pe care l-au criticat încă de când echipele erau pe teren. Bergodi a ieșit și el în evidență, fiind mult mai nervos decât de obicei, în căutarea unor explicații pentru cele întâmplate în meci.
Rapid a considerat că a fost dezavantajată clar de deciziile centralului, lucru care a fost evidențiat mai apoi și la interviurile de după meci.
Tehnicianul giuleștenilor, Cristiano Bergodi, a venit mai calm la flash-interviu, însă a continuat să explice de ce crede că rezultatul a fost influențat de arbitraj.
Citește și:

Bergodi, dezamăgit de înfrângerea din debutul play-off-ului

"Nu m-a surprins, astăzi am avut multe ocazii și am ratat. Am luat goluri pe greșelile noastre, dar prima repriză am jucat prea mult pe centru. Am avut situații, mari ocazii, a fost o seară din păcate negativă. Am avut o situație și nu am reușit să marcăm. Am încercat și în 10 oameni, dar nu a fost ușor. Am dat după gol, dar nu am reușit să egalăm.
Am stricat victoria cu FCSB pierzând astăzi, dar mergem înainte.
M-am dus direct la el (n.r. George Găman), dar nu i-am zis nimic. Am respect pentru arbitri, dar așa manieră de arbitraj... Nu mi-a plăcut de loc, cu tot respectul. Dacă astăzi a arbitrat bine... Mie nu mi s-a părut deloc.
Farul a tras de timp, dar sunt alte lucruri pe care nu vreau să le zic pentru că poate mă suspendă pe șase luni. Nu mai spun pentru că mă suspendă. El nu mi-a răspuns nimic, poate a vrut să-mi dea și cartonaș galben sau roșu.
Noi am fost convinși că putem să câștigăm acest meci. Au fost niște episoade negative. Mergem înainte, sunt oricum încă nouă meciuri și putem recupera. Normal, trebuie să schimbăm foaia la meciul cu Craiova", a spus Cristiano Bergodi, după eșecul cu Farul, la microfonul Digisport.

CLASAMENTUL ÎN PLAY-OFF DUPĂ RAPID - FARUL 1-2:

  • 1. FCSB - 32 de puncte
  • 2. Rapid - 28 de puncte
  • 3. CFR Cluj - 27 de puncte
  • 4. Farul - 25 de puncte
  • 5. Universitatea Craiova - 25 de puncte
  • 6. Sepsi - 22 de puncte
Mai sunt de jucat în etapa 1 din play-off:
Sâmbătă, 16 martie
  • Ora 20.00 CFR 1907 Cluj – Universitatea Craiova
Duminică, 17 martie
  • Ora 21.00 FCSB – Sepsi OSK Sf. Gheorghe
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo