Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Cartea" retrogradării se joacă la Craiova. FCU și Dinamo, meci crucial pentru salvare. Planul lui Zeljko Kopic

Maria Olteanu

Publicat 19/04/2024 la 17:33 GMT+3

Antrenorul echipei Dinamo, Zeljko Kopic, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu FCU Craiova este la fel de important atât pentru formaţia sa cât şi pentru adversară, în lupta pentru evitarea retrogradării.

Zeljko Kopic

Credit imagine: Getty Images

"Urmează 3 meciuri în 6 zile, asta a fost programarea, nu ne putem plânge. Am toţi jucătorii pregătiţi pentru aceste partide şi vom găsi o modalitate pentru a fi în formă în toate meciurile. Ce să mai spun despre implicarea fanilor, ei ne arată cât de mult ne susţin, cât ne ajută, sunt mândru şi bucuros. FCU Craiova are o echipă bună, au jucători de calitate, chiar dacă nu au avut rezultate. Dar pentru noi e la fel de important, ca şi pentru ei, vor da totul pe teren. Trebuie să fim pregătiţi 100% şi să avem răspuns pentru tot ce au pregătit. Bauza a demonstrat atât cu noi, dar şi în trecut, că are calitate, trebuie să fim pregătiţi atât pentru el cât şi pentru toată echipa", a declarat Zeljko Kopic.
Tehnicianul croat a comentat şi decizia Comisiei de Disciplină a FRF de a reduce parţial sancţiunea de a juca patru partide fără spectatori: "E important pentru noi că vom avea fani pe teren propriu. Fără suporteri pe teren propriu a fost greu, dar am obţinut 4 puncte importante. Cu Voluntari şi UTA, sperăm să fie jucătorul suplimentar pentru noi".
Kopic a precizat că jucătorul său, Josue Homawoo, regretă accidentarea lui Luca Mihai din partida cu Politehnica Iaşi.
"Aş vrea să mai spun încă o dată că toată lumea din club, echipa, Josue în special, ne simţim rău pentru ce s-a întâmplat în meciul trecut. Pentru Luca, îi urăm recuperare uşoară şi rapidă, sperăm să îl vedem pe gazon cât mai repede posibil. Pentru Josue nu este uşor, am vorbit despre acea fază cu el, nu se simte bine, percepţia lui a fost să atace mingea, îi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat", a mai spus antrenorul echipei Dinamo.

Dinamo și FCU Craiova, luptă pe muchie de cuțit pentru a se salva de la retogradarea directă

Mijlocaşul Georgi Milanov consideră că Dinamo are trei "finale" de jucat în următoarea săptămână pentru evitarea retrogradării, cu FCU Craiova, FC Botoşani şi FC Voluntari.
"Pentru noi revenirea suporterilor pe stadion a fost cea mai bună veste, suntem fericiţi, ştim cât de importanţi sunt, ne-au lipsit mult. Decizia nu cred că a fost corectă iniţial, sperăm să continuăm seria bună de pe teren propriu. Sunt un jucător cu experienţă, ştiu cum este să joci în asemenea condiţii. Avem o atmosferă bună în lot, a fost important să câştigăm meciul trecut. Avem un lot numeros, peste 20 de jucători, stăm bine fizic şi o să ne descurcăm, o să fie rotaţii în echipă. Vom pregătiţi, vor urma trei finale pentru noi", a afirmat Milanov.
Echipa de fotbal Dinamo va întâlni, sâmbătă, de la ora 17:30, pe stadion "Ion Oblemenco", formaţia FC U Craiovam într-un meci din cadrul etapei a 5-a a play-out-ului Superligii.
După 4 etape, Dinamo se află pe locul 7, în clasamentul play-out-ului, cu 19 puncte, uul mai mult decât Poli Iaşi şi la două distanţă de ultimele două poziţii ocupate de FC Botoşani şi FC U Craiova.
Sursă: AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo