Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cât de gravă e accidentarea lui Coman, după egalul cu Sepsi? Oferta primită de Florinel pentru a rămâne la FCSB

Dani Morar

Publicat 25/04/2024 la 10:07 GMT+3

FCSB a reușit doar un egal pe terenul lui Sepsi, iar petrecerea de titlu se mai amână cu cel puțin o etapă. Florinel Coman a părăsit terenul după doar 18 minute, după ce a simțit o durere la inghinali și nu a mai putut continua.

Florinel Coman, accidentat.

Credit imagine: Eurosport

FCSB și Sepsi au remizat, scor 2-2, într-un meci cu o mulțime de ocazii. Florinel Coman a deschis scorul în minutul 9, dar a părăsit terenul accidentat.
Cel mai bun marcator al roș-albaștrilor a simțit o durere la inghinali și a preferat să nu riște, în contextul în care echipa sa mai are de jucat 4 meciuri, iar din iunie va începe și Campioantul European din Germania. Cel mai probabil, el va fi apt pentru partida cu Farul, din acest weekend.
"Am simțit ceva la inghinal și am decis să nu continui. Normal că nu mi-a trecut așa repede, dar sper să nu mai am nicio problemă în zilele următoare.
Da, am început bine meciul. Mereu când jucăm cu Sepsi trebuie să închidem meciul din prima repriză, fiindcă mereu pe final prind aripi. Dacă eram mai pragmatici, în prima repriză trebuia să închidem meciul în minutul 20-25 prin acele ocazii.
Îi simt puternici, doar cu un singur gând, de a termina cât mai repede. Pentru a fi campion trebuie să te sacrifici mult, trebuie să treci prin multe stări. Am venit sa câștigăm, să ne facem etapa mai ușoară, nu am reușit, așteptăm următorul meci, nu trebuie să dramatizam.
Normal, face parte din familie (n.r. Vlad Chiricheș), experiența lui a adus plusul de care aveam nevoie, este un tip profesionist, putem învăța toți de la el, de abia aștept să revină, avem nevoie de el in vestiar.
Un meci dificil cu Farul, o echipă care astăzi a prestat un fotbal foarte frumos (n.r - victoria împotriva Rapidului). Sper să rupem blestemul și să reușim să câștigăm", a declarat Florinel Coman, citat de Sport.ro.
Citește și:

Florinel Coman a primit o ofertă pentru a rămâne la FCSB

Florinel Coman este foarte aproape de despărțirea de FCSB, golgheterul SuperLigii fiind la un pas de transferul în Qatar, la Al Duhail, club cu care s-ar fi înțeles deja. Jurnaliștii qatarezi au comentat mutarea, notând că arabii i-ar fi achitat deja clauza de reziliere.
Conducerea roș-albaștrilor a anunțat recent că fotbalistul se află în negocieri avansate cu viitorul său club, dorindu-și să plece din România la finalul actualei stagiuni.
Chiar și așa, patronul își dorește să se poată baza pe Coman cel puțin în preliminariile UEFA Champions League, acolo unde FCSB va juca în primul tur după ce va câștiga campionatul.
Pentru ca acest lucru să se întâmple, i-a făcut o ofertă greu de refuzat lui Coman, în direct la Digi Sport. Dacă va ajunge în grupe, jucătorul va fi recompensat cu 500.000 de euro, după care va fi lăsat să plece la Al Duhail.
Florinel Coman ar fi tentat să accepte propunerea celor de la Al Duhail, care i-au oferit un salariu de două milioane de euro pe sezon și unde ar putea fi antrenat de Christophe Galtier, fostul tehnician al celor de la PSG.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo