Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce urmează pentru Valentin Țicu, după accidentarea lui Dragoș Iancu! Câte etape de suspendare riscă

Bianca Dumitru

Publicat 25/09/2023 la 13:28 GMT+3

Dragoș Iancu a suferit o accidentare horror în partida dintre Petrolul și FC Hermannstadt, după o intrare a lui Valentin Țicu. Situația fotbalistului ploieștenilor a fost comentată în această dimineață, printre alții, de președintele Petrolului și fostul fotbalist Robert Niță.

Valentin Țicu și Dragoș Iancu

Credit imagine: facebook

Dragoș Iancu a suferit o accidentare horror în startul partidei dintre Petrolul și FC Hermannstadt, după o intrare a lui Valentin Țicu, care a fost eliminat în minutul 7.
Tânărul jucător al sibienilor a părăsit și el terenul, dar în ambulanță, urmând a rata cea mai mare parte a sezonului, după ce a primit un verdict cât se poate de dur: fractură deschisă de peroneu.
În ceea ce-l privește pe Țicu, acesta va fi suspendat câteva etape și, cel mai probabil, nu va scăpa foarte ușor de critici. Fanii nu vor uita prea repede de această accidentare și îl vor taxa dur ori de câte ori vor avea ocazia, conform lui Robert Niță.
Fostul fotbalist a vorbit și despre sprijinul pe care cei de la Petrolul ar trebui să i-l arate lui Dragoș Iancu, care va avea nevoie și de ajutor financiar după îndelunga absență pe care o are în față.
"Țicu să joace, să i se dea etapele pe care trebuie să le primească și prin primele de joc să îi plătească recuperarea lui Iancu. Sau să-i dea ceva, chiar dacă nu e nevoie, ca gest. Uite mă, am grijă de tine, că te-am nenorocit 6 luni, te-am scos din competiție.
Cu ce ne încălezește dacă îl suspendă pe Țicu 15 etape? E și el un jucător tânăr. Oricum sunt sigur că oriunde va juca în România, pe toate stadioanele, nu va fi scos din 'măcelar', 'ciomăgar', 'nenorocit'... Nu o să fie scutit, dar băiatul ăla (n.r. Dragoș Iancu) are nevoie de afecțiune și sprijin.
Indiferent cât îl va susține clubului lui și bravo lui Dani Coman că a făcut-o aseară și a venit să îl opereze, băiatul ăsta are nevoie de afecțiune și de bani, hai să nu ne mai ascundem după degete.
Băiatul ăsta a jucat un meci, s-a accidentat, a stat trei luni, a jucat nu știu câte meciuri, nu a luat un leu la Mediaș, că au intrat ăia în faliment, e un copil la început de carieră și, da, are nevoie de bani.
Și cu sprijinul Petrolului, și al lui Țicu, și al sindicatului jucătorilor, ar trebui să ajungă bani la el, indiferent dacă are sau nu clubul bani", a declarat Robert Niță.
Citește și:

Țicu, afectat de accidentarea lui Iancu

La rândul său, Claudiu Tudor a comentat ce s-a întâmplat în startul meciului cu FC Hermannstadt și a spus că Țicu își dorește să-i fie alături lui Dragoș Iancu.
Președintele celor de la Petrolul a menționat și că speră ca fotbalistul ploieștenilor să nu primească o suspendare foarte mare, ținând cont de faptul că nu a avut niciun fel de intenție să-și accidenteze adversarul.
"Nu a fost niciun pic de intenție, ne pare foarte rău, suntem alături de copil, de familie, nu e un moment ușor. Dar e important că își va reveni, se va recupera și va juca din nou fotbal. Țicu a zis că astăzi îl va suna și aseară a încercat să discute cu el.
A zis că se duce la el, la spital. 100% asta mi-a spus că se duce azi în funcție de cum se simte. Dacă nu azi, atunci mâine. Se duce la el să îl încurajeze și să își prezinte scuzele. Mi-a plăcut atitudinea lui după meci.
Reporterii au vrut să vorbească cu el, iar reacția mea a fost să îl lase că suferă foarte tare. Mi-a plăcut reacția lui când l-am întrebat și a zis că trebuie să iasă, să aibă putere să își ceară scuze. Mi-a plăcut că are puterea asta. Nu am vrut să se ascundă, am vrut să-l protejez.
Nu știm câte etape de suspendare o să primească. La regulament este între 6 și 8, sper să se țină cont că nu a avut niciun fel de intenție, totul este o întâmplare și un ghinion teribil. Nu există intenția de a lovi și de a produce o astfel de accidentare.
Sincer, eu aș spera să fie mai puțin de 10. 3 etape, 4 etape... Acum nu știu dacă îl ajută pe Dragoș faptul că Țicu nu va mai juca 6 luni. Dacă era intenționat, ziceam că e corect, așa, neavând niciun pic de intenție, nu văd cu ce ar ajuta să stea. Dacă intra pe tibie direct și era un atac criminal, spuneam că da", a declarat Claudiu Tudor pentru Fanatik.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo