Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj face transferul verii în România! Jucătorul trecut pe la Sevilla și Schalke ar putea semna cu fosta campioană

Dani Morar

Actualizat 21/07/2023 la 15:08 GMT+3

CFR Cluj ar putea da lovitura verii pe piața transferurilor din România. Yevgen Konoplyanka este așteptat să semneze cu fosta campioană, negocierile fiind într-un stadiu destul de avansat. Jucătorul ucrainean are un CV extrem de impresionant, cu echipe precum Sevilla sau Schalke 04.

Konoplyanka

Credit imagine: Imago

CFR Cluj ar putea da una dintre cele mai mari lovituri pe piața transferurilor din România. Ardelenii au ratat titlul anul trecut, pentru prima dată după 5 ani, dar sunt gata să dea totul pentru a cuceri trofeul în noul sezon.
Fosta campioană este foarte aproape de a-l aduce pe Yevgen Konoplyanka, unul dintre cei mai bine cotați jucători ucraineni din ultimii ani, anunță DigiSport. Negocierile sunt avansate, însă lipsește un anunț oficial.
Jucătorul de bandă era unul dintre cei mai promițători fotbaliști din țara vecină și a avut un sezon de senzație în 2015, când a ajuns cu Dnipro până în finala Europa League. Sevilla a câștigat atunci cu 3-2, dar pe lângă trofeu, spaniolii l-au transferat și pe Konoplyanka de la echipa din Ucraina.
Jucătorul nu a reușit să se impună în La Liga, fiind împrumutat la Schalke, iar mai apoi transferat de nemți. A mai trecut pe la Șahtior și Cracovia, iar în prezent este liber de contract, având peste 80 de selecții la naționala Ucrainei. Cea mai mare cotă a sa de piață a fost de 25 de milioane de euro, în 2016, după ce făcuse pasul la Seviila.
Sursa citată menționează că negocierile sunt la doar un pas de a fi finalizate, astfel că CFR Cluj și-ar asigura al 10-lea transfer al verii, după Philip Otele, Vasile Mogoș, Cătălin Căbuz, Arlind Ajeti, Matija Boben, Durel Avounou, Ziv Morgan, Anton Kresic și Luca Mihai.
Citește și:

CFR Cluj a realizat miercuri două transferuri

CFR Cluj continuă să fie una dintre cele mai active formații pe piața transferurilor în această fereastră de mercato. Fosta campioană a României a mai efectuat două transferuri în cursul zilei de miercuri, pe care le-a anunțat pe rețelele de socializare.
Pe lângă israelianul Ziv Morgan, trupa din Gruia a reușit să obțină semnătura fundașului croat Anton Kresic, jucător care, de asemenea, vine sub formă de împrumut în România.
Uriașul de aproape 2 metri a fost dorit în această vară și de rivala de la FCSB.
"Bun venit, Anton Krešić!
Cluburile CFR 1907 Cluj și HNK Rijeka au ajuns la un acord privind împrumutul fundașului central Anton Krešić pentru un an, clubul nostru având opțiunea de cumpărare definitivă!
Croatul a inceput fotbalul la NK Zagreb, iar în 2015, la vârsta de 19 ani, a fost transferat de Atalanta unde, în primul sezon și jumătate, a bifat 47 de meciuri și a fost autorul a 10 goluri pentru Atalanta Primavera. Mai apoi, sub formă de împrumut, Krešić a evoluat tot în Italia, pentru echipe precum Trapani, Avellino, Cremonese, Carpi și Padova.
În ultimele două sezoane, apărătorul de 1.98 m a jucat în Croația, la HNK Rijeka, echipă pentru care a evoluat constant, bifând 57 de meciuri
Îi urăm multă baftă și cât mai multe reușite la CFR Cluj!", au transmis cei de la CFR Cluj.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo