Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj s-ar fi putut opune disputării meciului cu FCSB în Ghencea! De ce nu a făcut-o

Bianca Dumitru

Actualizat 03/08/2023 la 12:11 GMT+3

FCSB o va înfrunta în weekend pe CFR Cluj pe Stadionul Steaua, într-un meci din a patra etapă a SuperLigii. Echipa din Gruia s-ar fi putut opune disputării partidei în Ghencea, Cristi Balaj dezvăluind ce înștiințare au trimis clujenii înaintea derby-ului.

CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

FCSB și CFR Cluj se întâlnesc pe 6 august, de la ora 21:30, într-un meci contând pentru a patra etapă din SuperLigă. Duelul se va disputa pe Stadionul Steaua, unde vicecampioana României va reveni după 8 ani.
Chiar dacă roș-albaștrii au ajuns la un acord cu cei de la CSA Steaua pentru a juca în Ghencea, oficialii lui CFR Cluj s-ar fi putut opune disputării derby-ului pe noua arenă.
Clubul din Gruia ar fi putut cere ca partida să aibă loc în altă parte, în condițiile în care Stadionul Steaua a fost omologat pentru SuperLigă abia pe 1 august, cu 5 zile înaintea meciului.
Conform regulamentelor, o arenă trebuie să fie omologată cu cel puțin 10 zile mai devreme, dar președintele CFR-ului a spus că ardelenii nu au intervenit, sprijinindu-i pe cei de la FCSB în încercarea de a reveni în Ghencea.
Citește și:

CFR Cluj s-ar fi putut opune disputării meciului cu FCSB în Ghencea

"Nu avea cum să fie respectat acel termen de prezentare a documentelor de închiriere și omologare, pentru că, așa cum am citit și noi din presă, contractul a fost semnat destul de târziu.
Atunci, pentru a veni în sprijinul Ligii, FCSB-ului și fotbalului, până la urmă, am trimis din proprie inițiativă o adresă către LPF, în care ne-am exprimat acordul ca în situația în care ei ar obține toate aceste aprobări sau omologări, să se joace în Ghencea.
Până la urmă, fotbalul trebuie să se joace cu cât mai mulți spectatori în tribune. Ar fi fost păcat să se rateze această posibilitate", a declarat Cristi Balaj, potrivit GSP.
Înaintea meciului direct, FCSB este lider în clasamentul din SuperLigă, cu 9 puncte, fiind singura echipă cu 3 victorii în primele 3 etape ale noului sezon. De cealaltă parte, CFR Cluj se află pe locul 2, cu 7 puncte, fiind la egalitate cu Sepsi Sf. Gheorghe.
Până la derby-ul din a patra etapă a campionatului, FCSB și CFR Cluj vor juca în această seară în Conference League, împotriva celor de la ȚSKA 1948 Sofia, respectiv Adana Demirspor, în manșa secundă a dublelor din turul 2 preliminar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo