Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj, victorie dramatică cu Sepsi, după ce a jucat o repriză 11 vs 9! Ardelenii au urcat pe locul 2

Nicu Savin

Actualizat 28/04/2024 la 23:13 GMT+3

CFR Cluj s-a impus acasă cu Sepsi, scor 2-1, la capătul unui meci în care oaspeții au jucat cu doi oameni în minus pe tot parcursul reprizei secunde. Chiar și așa, golul victoriei gazdelor a venit abia în minutul 90+6.

CFR Cluj (Muhar, Camora, Otele, Cvek)

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj a câștigat la Craiova în runda precedentă și a devenit favorită la locul 2 în Superliga, dar ardelenii au fost la câteva secunde distanță să iroasească acest avantaj. În cele din urmă, CFR s-a impus cu 2-1 în duelul de acasă cu Sepsi, la capătul unui meci cu adevărat incredibil.
Echipa antrenată de Francisc Dican a început perfect meciul din Gruia și a deschis scorul în minutul 6, când Karlo Muhar a marcat dintr-o centrare excelentă a lui Ciprian Deac. Oaspeții au revenit în meci în minutul 20, când Alimi a transformat cu siguranță un penalty, dar imediat după reluarea jocului au rămas în 10, Oroian fiind eliminat pentru cumulul de cartonașe galbene.
Un șut telefonat din poziție bună a lui Muhar a fost singura ocazie importantă a clujenilor până la pauză, dar situația celor de la Sepsi s-a complicat și mai mult în prelungirile primei reprize, când Florin Ștefan a văzut roșu direct pentru un fault făcut în postură de ultim apărător.

CFR Cluj - Sepsi 2-1 | Clujenii au urcat pe locul 2 în Superliga

Cu doi oameni în plus, CFR Cluj a dominat copios partea secundă, dar luciditatea le-a lispit jucătorilor gazdă. Otele, intrat la pauză, a avut prima șansă uriașă de a-și duce echipa în avantaj în minutul 57, dar a lovit bara. Finalul de meci a fost un adevărat asalt la poarta lui Niczuly, iar inevitabilul s-a produs în al 6-lea minut al prelungirilor, când Muhar a marcat cu destul noroc și a adus o victorie dramatică pentru gazde.
În urma acestui rezultat, CFR a urcat pe locul 2 în clasament, având două puncte peste Farul. Din această etapă mai e de disputat partida Rapid - Universitatea CRaiova (luni), dar indiferent de ce se va întâmpla în Giulești, lupta pentru podium rămâne deschisă. În runda viitoare, CFR va primi vizita Rapidului, iar Sepsi va juca în deplasare cu Farul.
Clasamentul play-off-ului din Superliga
  • 1.FSCB - 49 de puncte
  • 2.CFR Cluj - 37 de puncte
  • 3.Farul - 35 de puncte
  • 4.Universitatea Craiova - 34 de puncte (un meci în minus)
  • 5.Rapid - 29 de puncte (un meci în minus)
  • 6.Sepsi - 28 de puncte
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo