Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj vrea să dea lovitura în mercato! Titularul de la FCSB pe care și-l dorește Dan Petrescu în lot

Bianca Dumitru

Actualizat 25/04/2024 la 19:17 GMT+3

Sezonul 2023/24 este aproape de final, iar cluburile din toată lumea au început să-și facă planuri pentru perioada de mercato din vară. În această situație este și CFR Cluj, șefii din Gruia punând ochii pe un fotbalist de la FCSB, pe care și-l dorește și Dan Petrescu în echipă.

FCSB. Sursa: Prima Sport.

Credit imagine: Eurosport

SuperLigă este aproape de finalul acestui sezon, în play-off mai fiind de disputat doar 4 etape. Cluburile au început deja să-și facă planuri pentru perioada de mercato din vară, iar unele au demarat deja și negocierile pentru fotbaliștii doriți.
În timp ce FCSB a pus ochii pe jucători de la Farul Constanța și FC U Craiova, cei de la CFR Cluj vor un fotbalist de la liderul clasamentului din SuperLigă.
Potrivit ProSport, patronul ardelenilor, Neluțu Varga, și-ar dori să-l transfere pe Risto Radunovic, fundaș cu mutarea căruia ar fi de acord și Dan Petrescu.
Muntenegreanul de 31 de ani este considerat a fi un fotbalist care se potrivește perfect cu filosofia de joc a celor de la CFR Cluj, iar conducerea clubului din Gruia va încerca să-i obțină semnătura în această vară.
Fundașul, care are o cotă de piață de 1,4 milioane de euro, a primit recent și o ofertă de a-și prelungi contractul cu FCSB, dar cele două părți nu au ajuns încă la niciun acord.
Citește și:

RADUNOVIC VREA SĂ PLECE DE LA FCSB ÎN VARĂ

La jumătatea lunii martie, Risto Radunovic, fundașul stânga titular al roș-albaștrilor, a anunțat că vrea să plece de la echipă, în vară. Muntenegreanului îi expiră actuala înțelegere cu FCSB în iarnă și speră să poată pleca liber de contract încă de la finalul acestei stagiuni.
Radunovic a spus că e gata de o nouă provocare și că speră să găsească înțelegere la conducere, în contextul în care ar intra în ultimele luni de contract.
"Sincer, eu îmi doresc să câștigăm campionatul și să plec. Încă nu am vorbit cu nimeni despre contract, vreau să termin campionatul și să caut o soluție să plec", a spus muntenegreanul, în urmă cu circa 5 săptămâni.
Radunovic speră să găsească înțelegere și să plece liber de contract, în contextul în care FCSB îl va pierde gratis, oricum, în iarnă. Oficialii liderului ar avea, însă, alte planuri. Aceștia vor o sumă de bani pentru muntenegrean.
Inițial s-a vehiculat că ar fi vorba despre 500.000 de euro, dar probabil că suma va scădea exponențial la finalul stagiunii, în contextul în care fundașul lateral nu ia în calcul prelungirea de contract.
Risto Radunovic a sosit la FCSB în iarna lui 2021, când Astra a primit 400.000 de euro în schimbul său. El a strâns de atunci peste 130 de partide în tricoul roș-albaștrilor, fiind unul dintre cei mai constanți jucători, și a reușit 5 goluri și 12 assist-uri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo