Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă un jucător de la Farul, pe lista de transferuri a celor de la FCSB! Reacția fotbalistului

Eurosport
DeEurosport

Publicat 24/04/2024 la 00:21 GMT+3

Șefii celor de la FCSB plănuiesc să facă mai multe transferuri de jucători, atât din România, cât și din străinătate, dorindu-și să întărească echipa pentru a se putea lupta pentru calificarea în grupele Champions League. Unul dintre fotbaliștii doriți de roș-albaștri este Mihai Popescu, care a comentat posibilitatea unei mutări la rivala din play-off.

Farul

Credit imagine: facebook

Articol scris de Adina Giurgiu
FCSB, care este aproape de a-și adjudeca matematic titlul de campioană a României, a început deja pregătirile pentru perioada de mercato din vară. Șefii roș-albaștrilor vor să aducă mai mulți jucători pentru a-i întări lotul lui Elias Charalambous.
Unul dintre cei vizați este Mihai Popescu, fotbalistul celor de la Farul, care a comentat acest posibil transfer la conferința de presă dinaintea duelului dintre Farul și Rapid.
Fundașul de 30 de ani, crescut la academia lui Dinamo, club pentru care a jucat 69 de partide, a spus că se simte onorat de interesul manifestat de alte echipe în urma prestațiilor sale, lucru care îl stimulează și mai mult.
Totodată, Popescu a declarat că nu exclude posibilitatea unui transfer, dar că momentan se concentrează pe cele 5 meciuri pe care le mai are de disputat în tricoul celor de la Farul. Viitorul fotbalistului va fi clarificat în perioada de transferuri din vară, când contractul său va fi reevaluat.
"Mă bucur că se vorbește despre mine, înseamnă că am avut evoluții bune. Mă motivează acest lucru și va fi cu atât mai bine pentru mine dacă va veni un transfer.
Dar în acest moment, mă gândesc doar la ce am de făcut în aceste 5 meciuri, am contract în continuare cu Farul și vom vedea în vară dacă vor fi discuții", a declarat Mihai Popescu.

FCSB plănuiește un mercato intens

Conducerea liderului din SuperLigă are planuri ambițioase pentru întărirea lotului lui Elias Charalambous, vorbindu-se despre nu mai puțin de șapte-opt transferuri. Strategia de achiziții include atât talente autohtone, cât și internaționale.
Roș-albaștrii poartă deja negocieri pentru Louis Munteanu, care este în prezent împrumutat de la Fiorentina la Farul, și Denis Alibec, doi fotbaliști aflați în vizorul selecționerului pentru EURO 2024.
Lista de potențiale noi achiziții include și numele lui William Baeten, în vârstă de 27 de ani, de la FCU Craiova. Tot din lotul oltenilor, roș-albaștrii au mai pus ochii și pe Juan Bauza, care a mai fost dorit și în trecut de conducerea celor de la FCSB. Oltenii au refuzat, însă, mereu să negocieze cu roș-albaștrii pentru mutarea argentinianului.
Acum șefii vicecampioanei României ar fi făcut acum o ofertă de 1 milion de euro și le-ar fi lăsat celor de la Craiova și un procent de 25% dintr-un viitor transfer al lui Bauza.
Oficialii din Bănie au refuzat propunerea celor de la FCSB, iar negocierile ar fi intrat în impas, oltenii nedorind să discute pentru o sumă mai mică de 1,5 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo