Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chin pentru elevii lui Hagi în Vinerea Mare! Sepsi a luat lumina mai devreme de la Farul, 4-1, chiar la malul mării

Maria Olteanu

Actualizat 03/05/2024 la 22:03 GMT+3

Sepsi s-a impus cu 4-1 în această seară la Ovidiu, în etapa a 8-a din play-off, pe terenul celor de la Farul, într-un joc în care Safranko a reușit hat-trick-ul, iar meciul a fost oprit în prima parte din cauza scandărilor xenofobe din tribune.

Sepsi - Farul, foto: GSP

Credit imagine: Eurosport

Farul și Sepsi au deschis etapa a 8-a din play-off vineri seara, la Ovidiu, iar meciul le-a aparținut covăsnenilor, care au făcut o primă repriză de vis, în care și-au securizat succesul, care le ajută cel mai mult pe CFR Cluj și Universitatea Craiova, echipe care pot rămâne să lupte singure pentru locul al doilea.
Covăsnenii au deschis extrem de repede scorul, în minutul 2, Safranko scuturând plasa cu un gol pe mijlocul porții.
Farul a replicat și a avut o ocazie importantă de a restabili egalitatea în minutul 6, dar dubla ratare a lui Loius Munteanu a făcut ca scorul să rămână 1-0.

Sepsi, succes uriaș pe terenul fostei campioane a României

În minutul 17, fotbaliștii echipei oaspete au cerut un cartonaș roșu pentru Kiki, după un fault aspura lui Cosmin Matei, dar Cojocaru a lăsat jocul să continue. Sepsi a rămas însă foarte ofensivă și în minutul 23 a marcat golul de 2-0. Același Safaranko a profitat de o greșeală a lui Dragoș Nedelcu și a semnat dubla, turnând plumb în ghetele marinarilor.
În minutul 34, Sepsi a mai înscris o dată, tot prin Safranko, care a reușit hat-trick-ul, după ce a ajuns la timp la o centrare în fața porții.
Finalul primei părți a fost unul extrem de încins la Ovidiu. Nedelcu a comis un fault dur, ducându-se cu crampoanele direct pe glezna lui Alimi, dar după revederea fazei în camera VAR arbitrul a decis să nu îl elimine pe fotbalistul dobrogenilor.
Cu două minute înainte de intrarea la cabine, fanii constănțeni au început să scandeze mesaje xenofobe din tribune, motiv pentru care Cojocaru a oprit pentru circa două minute confruntarea.

Farul a încercat să revină, dar Sepsi a încheiat socotelile

În repriza secundă, Farul a ieșit mai montată de la vestiare și a încercat să amenințe poarta lui Niczuly, dar mingea nu a intrat în poartă.
Până la urmă, cea care a mai marcat o dată a fost Sepsi, care a dus scorul la 4-0, Cosmin Matei profitând de o greșeală mare în defensiva marinarilor.
Mihai Popescu a înscris golul de onoare în minutul 90+3, iar jocul de la Ovidiu s-a terminat cu succesul clar al covăsnenilor, 4-1.
În urma acestui rezultat, Farul se depărtează de locul al doilea și este acum atentă la rezultatele celor de la CFR Cluj și Universitatea Craiova. În cazul în care ardelenii și oltenii vor câștiga, cele două echipe vor merge probabil să lupte singure pentru poziția a doua pe final de play-off. Alte rezultate ar ajuta-o pe Farul, iar lupta ar rămâne deschisă în ultimele două runde din play-off.
Citește și:

Farul - Sepsi, echipele de start

Farul
  • Titulari: Buzbuchi - M. Popescu, Larie, Boli, Kiki - Vînă, Nedelcu, Grameni (cpt.) - Grigoryan, L. Munteanu, Rivaldinho
  • Rezerve: Șt. Mușat - Dussaut, Sîrbu, Dănuleasă, Cr. Ganea, Grosu, Queiros, N. Popescu, Casap, R. Deaconu, Benchaib, L. Andronache
  • Antrenor: Gheorghe Hagi
Sepsi
  • Titulari:Niczuly (cpt.) - D. Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu - Rența, Kallaku, Alimi, K. Varga - Ștefănescu, Safranko, C. Matei
  • Rezerve: D. Moldovan, Gedo - Aganovic, R. Varga, Kocsis, Batzula, Debeljuh
  • Antrenor: Bernd Storck
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo