Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristi Săpunaru, furios după egalul cu FCSB: "Penibil!" Acesta și-a pus inclusiv colegii la zid

Maria Olteanu

Publicat 20/04/2024 la 23:07 GMT+3

Rapid a remizat 2-2 în jocul cu FCSB, de pe Arena Națională, iar la finalul acestui duel, căpitanul giuleștenilor, Cristi Săpunaru, a fost extrem de nervos, criticând atât sistemul VAR, cât și colegii săi.

Cristi Săpunaru. Rapid. Sursa: As.ro.

Credit imagine: Eurosport

Rapid a fost condusă de FCSB, dar în doar patru minute a întors soarta partidei și a preluat conducerea, cu golurile lui Krasniqi și Rrahmani.
Până la urmă, Băluță a restabilit egalitatea la 2, iar jocul de pe Arena Națională s-a terminat la egalitate. Punctul nu o ajută pe FCSB să devină campioană în această etapă, dar și așa roș-albaștrii sunt în proporție de 90% deținătorii titlului.
De partea cealaltă, egalul nu e bun nici pentru Rapid în lupta pentru locurile de cupe europene.
La finalul jocului în care s-a înregistrat cea mai mare audiență din Superliga din această stagiune, peste 45.000 de fani, căpitanul giuleștenilor, Cristi Săpunaru, a fost extrem de nervos, luându-i în colimator atât pe cei din camera VAR, cât și pe colegii săi, care nu și-au dorit mai mult acest succes.

Săpunaru, supărat pe toată lumea după 2-2 cu FCSB

După meci, la flash-intreviu, Săpunaru s-a arătat nemulțumit de jocul prestat de echipa sa și a subliniat faptul că giuleștenii trebuie să arate altfel în viitor dacă vor să emită pretenții în a termina pe poziția secundă.
"VAR-ul în România e penibil! Penibil, penibil, ăsta e cuvântul. Nu avem camere suficiente pentru a vedea o reluare. Dar nu voi comenta arbitrajul, doar meciul.
Într-un derby se poate întâmpla orice. E un plus de agresivitate. Păcat că s-a terminat doar egal. Băieții au muncit mult. Suntem obligați să ne revenim, altfel nu ne putem bate pentru locul 2. Cred foarte mult în acest grup. Și-au dat seama că suntem la Rapid, la o echipă mare.
Dacă noi nu ne revenim, poate veni orice antrenor. Și el va fi schimbat dacă noi nu facem ce trebuie", a spus Cristi Săpunaru după această remiză, la microfonul Digisport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo