Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo are 5 variante accesibile în mercato! Jucătorii care ar putea ajunge în lotul lui Ovidiu Burcă

Bianca Dumitru

Publicat 25/10/2023 la 10:47 GMT+3

Dinamo ocupă penultimul loc al SuperLigii și este în pericol, după ce nu a strâns decât 9 puncte în 13 etape. Conducerea vrea să aducă întăriri în lotul lui Ovidiu Burcă în mercato-ul din iarnă, iar pe piață sunt disponibili câțiva jucători interesanți.

Ovidiu Burcă, sursa: facebook Dinamo Bucuresti

Credit imagine: facebook

Dinamo este într-o situație extrem de complicată, la primul sezon după revenirea în SuperLigă. Aflați pe locul 15, "câinii" au cel mai slab atac din campionat, cu doar 8 goluri marcate, și a doua cea mai slabă apărare, cu 24 de goluri încasate.
Formația antrenată de Ovidiu Burcă ocupă penultimul loc al clasamentului, iar conducerea vrea să aducă întăriri în lot în perioada de mercato din iarnă pentru ca echipa să se poată salva de la retrogradare.
Cel mai probabil, oficialii din Ștefan cel Mare vor căuta jucători care sunt liberi de contract pentru a nu avea sume mari de bani de investit. Conform Sport.ro, pe piață sunt disponibili câțiva fotbaliști interesanți.
Unul dintre ei este Lorand Fulop, cel mai bine cotat jucător român care nu are niciun angajament în acest moment. Mijlocașul de 26 de ani este liber de contract din vară, când s-a despărțit de Universitatea Cluj.
Alte variante pe care le au dinamoviștii sunt Florentin Matei, care a plecat în iarnă de la UTA Arad, nemaigăsindu-și apoi o echipă, și Raul Șteau, care a rămas și el fără angajament după ce și-a încheiat contractul cu arădenii, dar în vară.
De asemenea, liberi de contract de la finalul sezonului trecut mai sunt și Andrei Tîrcoveanu, fotbalist crescut de Dinamo care a evoluat ultima dată la FC Argeș, și Răzvan Horj, care s-a despărțit în vară de Minaur Baia Mare.
Citește și:

DINAMO, AVERTIZATĂ DE FLORENTIN PETRE

Florentin Petre, un jucător emblematic pentru istoria recentă a clubului, crede că situația este una gravă, iar Dinamo e obligată să transfere între 5 și 7 jucători pentru a spera la salvarea de la retrogradare.
"Mă uitam la meci și vedeam atâta frustrare, se vede că ceva nu e în regulă, că trec printr-o perioadă foarte grea, de la antrenor către jucători și mai sus. Mi-e greu să cred că lucrurile se vor schimba într-un timp apropiat. Dacă nu aduc jucători Dinamo va avea viață grea anul ăsta.
(N.r. Dacă nu aduc jucători, retrogradează) Da, normal pică, în patru meciuri n-au ajuns la poartă. E ceva foarte grav acolo, nu-și găsesc busola, iar drumul pe care noi ni-l dorim pentru acest club, ținând cont de performanțe, nu e ăsta.
Am spus lucrul ăsta, dacă Dinamo nu aduce cel puțin 5-6-7 jucători nu vor rezista. Să joci la un club mare cu o presiune pe care o ai zi de zi, nu te așteaptă nimeni să ai oscilații de formă. Eu, dacă jucam 4 meciuri bune și un meci mai slab veneau pe lângă mine, îi simțeam pe oameni că nu le convine, antrenori sau conducători.
Acolo nu te așteaptă nimeni, trebuie să joci perfect, de la început. Asta denotă că ceva nu este în regulă, trebuie să existe neapărat o schimbare acolo", a declarat Florentin Petre.
În următoarea etapă, Dinamo va primi vizita celor de la Poli Iași, într-un meci programat vineri seară, de la ora 20:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo