Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, învinsă în prelungiri la Botoșani! "Câinii roșii" au revenit pe loc direct retrogradabil

Bianca Dumitru

Publicat 23/04/2024 la 21:44 GMT+3

Dinamo a fost învinsă în prelungiri în deplasarea pe terenul celor de la FC Botoșani, meciul din cea de-a șasea etapă a play-out-ului SuperLigii încheindu-se cu scorul de 2-1. Echipa lui Zeljko Kopic a coborât pe locul 15 al clasamentului, poziție care garantează retrogradarea directă.

Dinamo, Foto: Facebook Dinamo Bucuresti

Credit imagine: facebook

Dinamo a fost învinsă în această seară, în deplasare, de FC Botoșani, cu scorul de 2-1, într-un meci contând pentru a șasea etapă a play-out-ului SuperLigii. Echipa lui Zeljko Kopic a ratat șansa de a ajunge la 3 meciuri consecutive fără eșec și a ajuns din nou pe o poziție care garantează retrogradarea directă.
Dinamoviștii au început meciul cu un autogol. Gabriel de Moura a înscris în propria poartă, în minutul 13, după un atac al gazdelor în care Lopez a trimis o pasă perfectă în fața porții, iar în încercarea de a respinge balonul, brazilianul l-a împins între buturile lui Golubovic.
Oaspeții au avut ocazia de a egala 10 minute mai târziu, când Patriche a fost faultat în careu, iar arbitrul George Găman a acordat lovitură de la 11 metri. Penalty-ul a fost ratat, însă, de Hakim Abdallah.
Jucătorii lui Zeljko Kopic au reușit să trimită mingea în plasa porții moldovenilor în minutul 34, prin Selmani, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Dinamoviștii au egalat, însă, înainte de pauză, prin același Selmani, care a șutat peste Ducan și a modificat tabela în prelungirile primei reprize.
Peste doar câteva minute, oaspeții au rămas în inferioritate numerică, după ce Abdallah a fost eliminat în urma unui fault asupra lui Romario Benzar.
În repriza secundă, în minutul 55, Patriche a avut o ocazie de a marca, după ce Ducan a respins greșit, dar balonul șutat de fundaș a trecut peste poartă. Ulterior, în minutul 67, Lopez a fost protagonistul unei faze foarte frumoase, reușind o foarfecă în interiorul careului, dar lovitura a fost blocată de Golubovic.
Cel care a stabilit scorul final a fost Mailat, care a adus victoria echipei sale cu un gol marcat în minutul 90+1, după o pasă decisivă a lui Mouaddib.
În urma acestui rezultat, FC Botoșani a ajuns la 21 de puncte și a urcat pe locul 13, loc de baraj, în timp ce Dinamo, cu 20 de puncte, a coborât pe locul 15, direct retrogradabil.
În următoarea etapă a play-out-ului SuperLigii, moldovenii vor juca în deplasare cu Petrolul Ploiești, iar echipa lui Kopic va primi vizita celor de la FC Voluntari.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo