Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo pierde din nou puncte pe final de meci. "Câinii", egal cu FCU Craiova după un gol neobișnuit

Andrei Nicolae

Publicat 20/04/2024 la 19:32 GMT+3

Dinamo și FCU Craiova au remizat într-un meci contând pentru etapa cu numărul 5 din play-out, scor 1-1. Alb-roșii au condus până în minutul 90, când au fost egalați de olteni printr-un gol al lui Blănuță, care a înscris cu umărul, deși acesta încercase să lovească mingea cu capul.

U Craiova 1948 - Dinamo (02.02.2024)

Credit imagine: Eurosport

Prima ocazie a partidei de pe Ion Oblemenco le-a aparținut alb-roșilor, care au pus în pericol poarta lui Gurău prin Patriche în minutul 14. Fundașul lui Dinamo a șutat de la mare distanță, iar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. Patru minute mai târziu, elevii lui Zeljko Kopic au fost din nou periculoși, Bordușanu trimițând o minge puțin peste poartă.
Replica oltenilor a venit în minutul 23, prin Baeten. Jucătorul oltenilor s-a întins pentru o minge, însă "balonul" a fost respins de Moura. Baeten putea fi din nou periculos în minutul 38, însă nu a reușit să preia o minge centrată bine de Sidibe.
În minutul 43, Dinamo a deschis scorul prin Milanov, care l-a surprins pe Gurău cu un șut la colțul scurt din marginea careului. Bulgarul a înscris astfel primul său gol în tricoul alb-roșu și a stabilit și scorul final al primei reprize, 1-0 pentru formația bucureșteană.
Citește și:

Dinamo, egalată din nou pe final de meci. "Câinii" rămân pe loc de baraj

După ieșirea de la cabine, FCU Craiova a avut o ocazie prin Padula, care l-a pus la încercare pe Golubovic de la marginea careului. Goalkeeper-ul "câinilor" a fost însă la post. Dinamo a avut șansa să tranșeze partida în minutul 82, însă Selmani nu a ajuns la o minge centrată de Politic.
Ocazia alb-roșilor a fost "răzbunată" de FCU Craiova, care a dat lovitura și a reușit să egaleze în minutul 90 prin Blănuță, care a înscris cu umărul în urma unei centrări, deși acesta cu siguranță și-ar fi dorit să lovească "balonul" cu capul. Jucătorul otlenilor a stabilit astfel și scorul final al meciului, 1-1, în ciuda tentativelor ambelor echipe de a da lovitura în prelungiri.
Astfel, Dinamo pierde din nou puncte pe final de meci, după ce a fost egalată de Petrolul și a pierdut cu Oțelul în ultimele momente ale jocului. Elevii lui Kopic ratează șansa să urce peste "zona roșie" și rămâne pe al doilea loc de baraj. FCU Craiova își menține și ea poziția de "lanternă roșie" a Superligii.
Pentru Dinamo, urmează duelul cu FC Botoșani, în timp ce alb-albaștrii vor da peste FC Voluntari etapa viitoare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo