Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamoviștii, optimiști înainte de startul play-out-ului! "Suntem într-o formă foarte bună"

Bianca Dumitru

Publicat 14/03/2024 la 15:23 GMT+2

Dinamo va începe play-out-ul SuperLigii pe locul 14, fiind la două puncte în spatele celor de la Poli Iași, echipă care ocupă prima poziție ce asigură rămânerea în primul eșalon. Înainte de prima etapă, Dennis Politic și Zeljko Kopic au vorbit despre șansele echipei lor de a se salva de la retrogradare.

Dennis Politic (Dinamo)

Credit imagine: facebook

Dinamo se pregătește pentru play-out-ul SuperLigii, fază a campionatului pe care o începe pe locul 14 al clasamentului, loc de baraj, cu doar 15 puncte.
După înjumătățirea punctelor, echipa din Ștefan cel Mare este la două lungimi de Poli Iași, ocupanta primului loc care asigură menținerea în primul eșalon, și are doar un punct peste FC Voluntari, care se află pe locul 15, direct retrogradabil.
Înainte de meciul din prima etapă a play-out-ului, Dennis Politic s-a arătat extrem de încrezător cu privire la șansele echipei sale de a se salva de la retrogradare. Fotbalistul a spus că dinamoviștii sunt motivați să dea totul pentru că simt că trec printr-o perioadă bună, pe care vor să o fructifice la maximum.
"Va fi foarte greu în play-out. Noi suntem motivați, cred că suntem într-o formă foarte bună și avem toate șansele să ne salvăm, chiar fără a merge la baraj. Presiunea este mare tot timpul din moment ce ești la Dinamo. Atunci când nu aveam rezultate presiunea era mai mare, dar acum au început să apară, suntem într-o perioadă destul de bună.
Noi suntem cu picioarele pe pământ, luăm fiecare meci în parte și în ultimele meciuri am obținut destul de multe puncte. Suntem motivați ca și în play-out să câștigăm în fiecare meci dacă este posibil", a declarat Dennis Politic, care a vorbit și despre cum decurge recuperarea lui după accidentarea suferită la jumătatea lunii februarie.
"Mă simt mai bine, voi vedea ce urmează. Mă antrenez în fiecare zi, încerc să îmi fac programul cât pot de bine. Îmi doresc să revin cât mai repede. E destul de greu, nicio accidentare nu este plăcută, mai ales când este una de durată, dar încerc să nu grăbesc procesul."
Citește și:

Kopic, discurs cumpătat înainte de play-out

La rândul lui, antrenorul dinamoviștilor s-a arătat mai cumpătat decât Politic și a avut un discurs echilibrat, precizând că mai sunt destule meciuri în care se poate întâmpla orice.
Zeljko Kopic a spus că își dorește ca jucătorii lui să fie concentrați asupra tuturor partidelor pe care le au de disputat și a recunoscut că rezultatele din ultimele săptămâni au fost ca o gură de aer proaspăt pentru dinamoviști.
"În acest moment, este greu de zis. Sunt nouă meciuri pentru fiecare echipă. Cred că, mai întâi, trebuie să fim concentrați pentru fiecare meci, apoi vom vedea ce vor face și alte echipe.
Ați vorbit de ultimele șase meciuri care ne-au dat mult optimism în vestiar, ne-au făcut să credem că putem continua în direcția bună", a spus Zeljko Kopic.
Meciul dintre FC Hermannstadt și Dinamo, din prima etapă a play-out-ului SuperLigii, este programat duminică, de la ora 18:15.
Ce va face Dinamo la sfârșitul sezonului 2023/24 al SuperLigii?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo