Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Elias Charalambous, anunț devastator despre Vlad Chiricheș. Internaționalul român, OUT tot sezonul

Maria Olteanu

Publicat 20/04/2024 la 23:37 GMT+3

FCSB a remizat cu Rapid, 2-2, dar a mai făcut un pas spre titlul de campioană. Bucureștenii au 12 puncte avans, însă sâmbătă seara l-au pierdut pe Vlad Chiricheș, care pare că a suferit o accidentare gravă, după cum a confirmat antrenorul său.

Vlad Chiricheș

Credit imagine: facebook

FCSB și Rapid au remizat 2-2 în etapa a 5-a a play-off-ului Superligii, pe Arena Națională, după ce roș-albaștrii au condus, s-au văzut egalați, conduși, și au reușit până la urmă să câștige un punct
În ciuda acestui punct care o apropie pe FCSB de titlu de campioană, roș-albaștrii l-au pierdut pe Vlad Chiricheș. Abia revenit după accidentare, acesta traversează un nou moment complicat, iar primele vești nu sunt deloc bune.
Conform celor spuse de antrenorul Elias Charalambous la finalul partidei de sâmbătă seara, Vlad Chiricheș va deveni indisponibil până la finalul acestui sezon.
Internaționalul român s-a accidentat în prima parte a meciului după un duel cu Albion Rrahmani. Darius Olaru a anunțat și el la finalul jocului că, cel mai probabil, Chiricheș are fractură.

Vlad Chiricheș, ghinion teribil

"Am început foarte bine meciul, am reuşit să dăm gol. Din nefericire, am primit două goluri foarte devreme în meci, când încercam să îl dăm pe al doilea.
Am controlat jocul în ambele reprize. Am încercat să înscriem şi al treilea gol, ca să câştigăm meciu, dar nu am reuşit. Am văzut oameni dezamăgiţi. Asta înseamnă foarte mult pentru minte. Ne odihnim şi de mâine pregătim meciul următor.
Câteodată schimbările ajută, câteodată nu. Din primele informaţii, s-ar putea să îl pierdem până la finalul sezonului. Sper să nu fie adevărat", a spus antrenorul celor de la FCSB la finalul confruntării, la microfonul Digisport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo