Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Elias Charalambous, sub presiune înainte de meciul cu Universitatea Craiova: "Nu ascultăm scuze"

Romeo Ene

Publicat 02/09/2023 la 14:44 GMT+3

FCSB va juca în această seară al treilea meci pe stadionul Ghencea, derby-ul cu Universitatea Craiova. Roș-albaștrii vor avea parte de un duel complicat cu trupa lui Laurențiu Reghecampf, în contextul în care au mai multe absențe notabile. Vlad Chiricheș, Alexandru Pantea sau Florinel Coman sunt indisponibili pentru acest meci.

Elias Charalambous, sursa: facebook FCSB

Credit imagine: facebook

Înaintea meciului care va avea loc pe stadionul Steaua, FCSB este lider în Superligă, cu 15 puncte acumulate după 6 meciuri jucate. De cealaltă parte, Universitatea Craiova este pe locul 3, la egalitate cu Rapid, ocupanta locului 2, cu 14 puncte.
FCSB a suferit etapa trecută prima înfrângere a sezonului în campionat, 1-2 pe terenul celor de la UTA Arad. De cealaltă parte, trupa lui Laurențiu Reghecampf a pierdut, de asemenea, primul meci al sezonului, 0-2 pe terenul campioanei Farul Constanța.

FCSB, fără trei jucători de bază la meciul cu Universitatea Craiova

Elias Charalambous, antrenorul vicecampioanei României, a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova și a menționat faptul că echipa pe care o antrenează nu este invincibilă, însă nu va asculta scuze și va folosi cei mai buni jucători pe care îi va avea la dispoziție.
"Nu ascultăm scuze, spun mereu că avem un lot numeros, dar sunt sigur că jucătorii care vor intra mâine vor da ce au mai bun. După o înfrângere nu suntem fericiți, dar e fotbal. A fost prima noastră înfrângere, trebuie să găsim modalități încât să gestionăm totul cât mai bine. Nu putem câștiga toate meciurile, urma să vină prima înfrângere, s-a întâmplat săptămâna trecută, dar partea bună e că a venit deja următoarea șansă să demonstrăm ce putem.
Pentru mine, absențele sunt absențe, nu vreau să vorbesc despre asta, avem un lot bun și jucători buni, nu vreau să vorbesc despre fotbaliștii care nu vor juca, dar vom folosi cel mai bun prim 11 pe care îl avem la dispoziție", a declarat Charalambous, citat de Digisport.
CITEȘTE ȘI:
Coman și Pantea vor absenta pentru că sunt suspendați, eu fiind eliminați la Arad, iar Chiricheș s-a accidentat în același meci. Problema fundașului este mult mai gravă decât părea inițial, iar internaționalul român va lipsi o perioadă îndelungată de pe teren.
FCSB - Universitatea Craiova nu este un derby doar prin prisma numelor, ci și datorită situației din clasament. Echipa lui Charalambous este lider, cu 15 puncte în 6 partide, urmată de formația olteană, care are doar un punct în minus, dar în 7 meciuri. Cine se va impune pe Arena Națională va sta pe prima poziție în pauza competițională dedicată edhipei naționale, dar în cazul unui egal CFR Cluj ar putea deveni lider, dacă se va impune la Voluntari.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo