Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Episod horror în Dinamo-Iași! Un jucător al oaspeților, aproape de o tragedie! Hațegan, doar galben

Nicu Savin

Actualizat 14/04/2024 la 19:20 GMT+3

Partida Dinamo - Poli Iași a fost marcată de un episod dramatic. La jumătatea primei reprize, Josue Homawoo l-a lovit puternic cu capul în ceafă pe Luca Mihai, iar fotbalistul moldovenilor a rămas inconștient pe gazon. Din fericire, acesta și-a revenit după intervenția medicilor, dar imaginea cu el fiind scos de pe teren cu o mască de oxigen pe față au fost teribile.

Dinamo - Poli Iași (Sursa foto: Digi Sport)

Credit imagine: Eurosport

Dinamo și Poli Iași joacă la această oră un meci extrem de important în economia luptei pentru salvarea de la retrogradare, dar partida de pe Arcul de Triumf a fost întreruptă minute bune din cauza unei accidentări oribile suferite de un fotbalist al oaspeților.
În minutul 28, Josue Homawoo a avut o intrare dură asupra lui Luca Mihai. Fotbalistul de la Dinamo l-a lovit cu capul în ceafă pe mijlocașul de 21 de ani al ieșenilor, iar acesta s-a prăbușit inconștient pe gazon. Toată lumea din jur, jucători și arbitrul Ovidiu Hațegan, s-a alarmat și echipele medicale i-au acordat repede primul ajutor.

Luca Mihai, accidentat grav la cap, în Dinamo - Poli Iași

Panica a fost la cote ridicate, salvarea intrând, de asemenea, pe teren. Din fericire, Luca Mihai și-a revenit după câteva minute în care puținii spectatori de pe stadion (a fost permis doar accesul copiilor și oficialilor) se gândeau la ce e mai rău. În imaginile prezentate la TV, câțiva oameni prezenți la tribuna oficială au fost surprinși extrem de îngrijorați, asta după ce au văzut reluările.
Dinamo - Poli Iași (Sursa foto: Digi Sport)
După ce Luca Mihai și-a recăpătat conștiența, acesta a fost urcat cu o targă în salvare, având pe față o mască de oxigen. Cel mai probabil, jucătorul ieșenilor a fost transportat la un spital din capitală, pentru investigații suplimentare, deoarece accidentările la nivelul capului sunt extrem de periculoase.
După ce totul s-a terminat, Ovidiu Hațegan a luat o decizie surprinzătoare, acordându-i numai cartonaș galben lui Josue Homawoo. Probabil că centralul s-a gândit că fundașul de la Dinamo nu a avut intenție de a-și lovi adversarul și că pur și simplu a fost vorba de un moment nefericit.
În momentul redactării acestui articol, scorul partidei Dinamo - Poli Iași este 0-0. Oaspeții joacă în 10, după ce Rachid Bouhenna a fost eliminat în minutul 20.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo