Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, fără Coman și alți 3 jucători importanți cu Farul! Florinel se tratează în Serbia

Dani Morar

Publicat 27/04/2024 la 11:53 GMT+3

FCSB poate câștiga azi titlul de campioană în SuperLiga României, dacă obține cel puțin un punct în duelul cu Farul, actuala campioană. Roș-albaștrii vor avea însă o misiune dificilă și nu se vor putea baza pe patru jucători importanți, dintre care și Florinel Coman, principalul marcator al echipei.

Florinel Coman (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB este neînvinsă în cele 6 etape din play-off, adunând 4 victorii și 2 egaluri. Roș-albaștrii mai au nevoie doar de un punct pentru a deveni matematic campioni, pe care îl pot obține astăzi, împotiva Farului.
Elias Charalambous nu se va putea baza însă pe patru dintre jucătorii de bază. Florinel Coman s-a accidentat după ce a marcat cu Sepsi și a părăsit terenul după nici 20 de minute. Jucătorul se va trata în Serbia, a anunțat Fanatik, acolo unde va pleca luni, pentru a putea fi prezent la o eventuală petrecere de titlu.
Pe lângă el, vor lipsi Vlad Chiricheș, Luis Phelipe și Risto Radunovic, ultimul fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.
"Florinel nu va fi în lot, dar am fost informați că la meciul următor, probabil, va fi cu noi. Chiricheș s-a operat, va reveni mai repede decât ne-am fi așteptat. Luis Phelipe nu e în lot, iar Risto este suspendat.
Restul jucătorilor sunt pregătiți de meci. Phelipe este aproape să revină și el. Poate la meciul următor, vom vedea care va fi situația lui", a spus Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare meciului FCSB – Farul, citat de digisport.ro.
Florinel Coman, accidentat.

Farul vrea să strice sărbătoare FCSB-ului

Înaintea duelului de la finalul acestei săptămâni, programat sâmbătă, de la ora 20:30, în urma căruia FCSB poate sărbători titlul, Gică Hagi a anunțat că Farul va merge la București cu gândul de a practica cel mai bun joc al ei.
"Avem oxigen, pentru că suntem în play-off și de aici au venit toate lucrurile bune, pentru că succesul unește. Îi văd pe jucători foarte conectați. Este dificil, dar sperăm să facem un meci mare și la București.
Obiectivul meu este să găsesc soluțiile cele mai bune, să fiu inspirat, pentru că jucăm din trei în trei zile și trebuie să planifici totul foarte bine. Mergem să jucăm, să fim noi. Va fi o luptă foarte mare pentru locul 2 și sperăm ca noi să fim cei care biruim.
Meritam mai mult de la acel meci. Eu știu că am meciuri dificile de pregătit, în care putem să pierdem sau să câștigăm. Luăm fiecare joc în parte și ne luptăm", a spus Gică Hagi la conferința de presă premergătoare acestui joc, citat de as.ro.
Farul traversează un moment foarte bun în play-off. După ce a tremurat până pe final pentru un loc în TOP 6, acum gruparea de la malul mării este pe locul al doilea, având 9 din 9 puncte în ultimele 3 meciuri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo