Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, gest admirabil pentru Dragoș Iancu! Jucătorul va face recuperarea alături de roș-albaștri

Dani Morar

Actualizat 26/09/2023 la 22:28 GMT+3

FCSB se implică în mod direct în recuperarea lui Dragoș Iancu, jucătorul care a suferit o accidentare teribilă în meciul dintre Petrolul și Hermannstadt. Kinetoterapeutul roș-albaștrilor se va ocupa ca mijlocașul să revină pe teren până în ianuarie, a anunțat Dani Coman.

Dragoș Iancu, după accidentare

Credit imagine: facebook

Dragoș Iancu a suferit o accidentare extrem de gravă în acest weekend. Jucătorul lui Hermannstadt și-a rupt piciorul în meciul cu Petrolul, într-un duel cu Valentin Țicu, cel care și-a cerut scuze public, iar apoi l-a vizitat la spital pe fostul adversar.
FCSB nu a rămas nepăsătoare la cele întâmplate, iar clubul este gata să îi pună la dispoziție lui Iancu un set de facilități pentru ca acesta să se recupereze cât mai repede. Dani Coman, președinte al sibienilor, a confirmat că a fost sunat de către roș-albaștrii, iar Dragoș va lucra alături de Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul bucureștenilor, și promite să revină pe teren în ianuarie. CFR Cluj a sunat de asemenea pentru a-i oferi jucătorului aceleași lucruri.
"Dragoș e încă în spital. Mâine sau poimâine îi vor da drumul. (...) E foarte pozitiv, am vorbit cu el și azi (n.r. - marți), se simte bine, o să își revină, sunt convins.
Operația a fost foarte bine făcută, a decurs normal, nu au fost alte probleme față de ce mi-a spus doctorul inițial, a fost totul OK. De asta și spun că sunt convins că se va face bine și, în ianuarie, va reveni alături de echipă
Da, am stabilit unde va face recuperarea. O va face la Ovidiu Kurti, de la FCSB. M-a sunat managerul FCSB (...) M-au sunat cei de la FCSB, și de la CFR m-au sunat să vină să facă recuperarea", a spus Dani Coman, potrivit Iamsport.ro.
Citește și:

Valentin Țicu l-a vizitat la spital pe Dragoș Iancu

"Suntem jucători profesioniști amândoi, ne știm din circuitul echipelor naționale și nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge într-o astfel de situație sau că îi voi provoca unui coleg o astfel de accidentare! Nu am avut nicio intenție, totul s-a întâmplat rapid, în tensiunea meciului, dar mă simt vinovat și îmi asum total cele întâmplate.
Voi fi alături de el și, dacă îmi va permite, îl voi ajuta să treacă peste acest eveniment și să revină cât mai repede pe teren. Încă o dată ii cer scuze lui Dragoș, familiei lui, dar și cluburilor Hermannstadt și Petrolul", a spus fotbalistul Petrolului, potrivit fcpetrolul.ro.
În ceea ce-l privește pe Țicu, acesta va fi suspendat câteva etape și, cel mai probabil, nu va scăpa foarte ușor de critici. Fanii nu vor uita prea repede de această accidentare și îl vor taxa dur ori de câte ori vor avea ocazia, conform lui Robert Niță.
Fostul fotbalist a vorbit și despre sprijinul pe care cei de la Petrolul ar trebui să i-l arate lui Dragoș Iancu, care va avea nevoie și de ajutor financiar după îndelunga absență pe care o are în față.
"Țicu să joace, să i se dea etapele pe care trebuie să le primească și prin primele de joc să îi plătească recuperarea lui Iancu. Sau să-i dea ceva, chiar dacă nu e nevoie, ca gest. Uite mă, am grijă de tine, că te-am nenorocit 6 luni, te-am scos din competiție.
Cu ce ne încălezește dacă îl suspendă pe Țicu 15 etape? E și el un jucător tânăr. Oricum sunt sigur că oriunde va juca în România, pe toate stadioanele, nu va fi scos din 'măcelar', 'ciomăgar', 'nenorocit'... Nu o să fie scutit, dar băiatul ăla (n.r. Dragoș Iancu) are nevoie de afecțiune și sprijin.
Indiferent cât îl va susține clubului lui și bravo lui Dani Coman că a făcut-o aseară și a venit să îl opereze, băiatul ăsta are nevoie de afecțiune și de bani, hai să nu ne mai ascundem după degete.
Băiatul ăsta a jucat un meci, s-a accidentat, a stat trei luni, a jucat nu știu câte meciuri, nu a luat un leu la Mediaș, că au intrat ăia în faliment, e un copil la început de carieră și, da, are nevoie de bani.
Și cu sprijinul Petrolului, și al lui Țicu, și al sindicatului jucătorilor, ar trebui să ajungă bani la el, indiferent dacă are sau nu clubul bani", a declarat Robert Niță.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo