Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB i-a pus gând rău lui David Miculescu! Cine e fotbalistul dorit în locul lui

Bianca Dumitru

Publicat 05/10/2023 la 12:39 GMT+3

FCSB se pregătește în aceste zile pentru meciul cu FC Botoșani, contând pentru a 12-a etapă a SuperLigii. Conducerea roș-albaștrilor, care a dat de înțeles că și-a pierdut răbdarea cu David Miculescu, ar vrea să-i aducă acestuia un înlocuitor, vizând un fotbalist împrumutat la Petrolul.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB o va înfrunta în weekend, în deplasare, pe FC Botoșani, într-un meci contând pentru a 12-a etapă a SuperLigii.
Roș-albaștrii sunt lideri în clasamentul din campionat după primele 11 etape, iar pentru a se asigura că echipa va reuși să se mențină într-o formă bună, conducerea vicecampioanei României a anunțat că vrea să facă noi mutări.
La finalul partidei cu Universitatea Cluj, patronul celor de la FCSB a spus că va aduce întăriri în perioada de mercato din iarnă, când intenționează să transfere cel puțin un atacant.
În plus, se pare că oficialii roș-albaștrilor i-au pus gând rău lui David Miculescu, de prestațiile căruia nu sunt încântați. Potrivit Spotmedia, conducerea liderului din SuperLigă i-a găsit deja și un înlocuitor fotbalistului transferat anul trecut de la UTA Arad.
Jucătorul așteptat la FCSB în locul lui Miculescu este Alexandru Musi, fotbalist de 19 ani care a fost împrumutat în acest sezon de roș-albaștri la Petrolul Ploiești.
Musi, care a reușit în actuala stagiune două goluri și 3 pase decisive, este considerat perfect pentru a fi titular în banda dreaptă a atacului echipei lui Elias Charalambous.
Citește și:

FCSB, FĂRĂ UN TITULAR LA MECIUL CU FC BOTOȘANI

Roș-albaștrii sunt mari favoriți înaintea partidei cu FC Botoșani, în condițiile în care echipa antrenată de Dan Alexa este pe ultimul loc în clasament, neavând nicio victorie în acest sezon.
Cu toate astea, trebuie remarcat faptul că vicecampioana României nu va putea conta în meciul de sâmbătă seară pe un jucător important.
Este vorba despre Risto Radunovic, care este suspendat la duelul cu FC Botoșani din cauza cumulului de cartonașe galbene. În locul muntenegreanului, Elias Charalambous i-ar putea folosi pe Cristi Ganea, transferat recent de FCSB, sau Ionuț Panțîru, care a revenit de curând la echipă după o accidentare.
Înaintea partidei cu FC Botoșani, FCSB este pe primul loc în clasamentul din SuperLigă. Roș-albaștrii au, după primele 11 etape, 26 de puncte, înregistrând 8 victorii, două remize și o singură înfrângere.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo