Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB învinge Sepsi și se distanțează la 7 puncte de locul 2! Etapă perfectă pentru roș-albaștri

Dani Morar

Actualizat 17/03/2024 la 22:54 GMT+2

FCSB s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, o echipă care a venit cu multe improvizații pe Arena Națională. Prima etapă din play-off a fost una perfectă pentru roș-albaștrii, care și-au mărit avansul în fruntea clasamentului la 7 puncte.

Florinel Coman și Darius Olaru, în FCSB - Sepsi. Sursa: GSP.

Credit imagine: Eurosport

FCSB a câștigat cu 2-1 în prima etapă din play-off și a profitat de înfrângerile celor de la Rapid și CFR Cluj. Roș-albaștrii au acum 7 puncte avans în fruntea clasamentului față de Universitatea Craiova, care a urcat pe locul secund.
Gazdele au avut prima ocazie în minutul 8. Florinel Coman a luat o acțiune pe cont propriu și a șutat de la mare distanță, direct în brațele lui Moldovan.
Același Coman a deschis scorul după alte 3 minute. Jucătorul de bandă al roș-albaștrilor a avut o nouă acțiune bună în flancul stâng și a trimis puternic la colțul scurt, surprinzându-l pe goalkeeperul advers, care nu a avut reacție.
Sepsi a primit un penalty la jumătatea primei reprize. Debeljuh a fost faultat de Florinel Coman și tot croatul l-a învins pe Ștefan Târnovanu de la punctul cu var. Debeljuh a transformat cu o scăriță și a adus egalarea.
În minutul 32, oaspeții mai puteau puncta o dată, contrat cursului jocului. Kevin Varga a pasat pentru același Debeljuh, dar atacantul covăsnenilor a trimis mult peste poartă din 10 metri.
FCSB a intrat în avantaj la cabine, după ce a mai punctat o dată, chiar înainte de pauză. Florinel Coman i-a pasat lui Băluță în marginea careului, iar acesta a trimis superb cu piciorul stâng, aproape de vinclul porții.
Cu 20 de minute înainte de final, Olaru și Coman au scăpat în situație de 2 contra 1 spre poarta adversă, dar au ratta incredibil. Mingea a ajuns la Florinel, care a driblat un adversar, dar a trimis mult peste poartă.
FCSB - Sepsi s-a încheiat 2-1, iar roș-albaștrii încheie o etapă perfectă și au 7 puncte avans în fruntea clasamentului.
Citește și:

FCSB – Sepsi: Echipele de start:

  • FCSB (4-3-3): Târnovanu - Ov. Popescu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Șut, Olaru (cpt.) - Băluță, Oct. Popescu, Fl. Coman
    Rezerve: M. Udrea, A. Vlad - V. Crețu, Panțîru, Miculescu, Pandele, Phelipe, Antwi, Chiricheș, Alhassan
    Absenți: Haruț, Pantea, Radaslavescu (accidentați)
    Antrenor: Elias Charalambous
  • SEPSI (4-1-4-1): D. Moldovan - Oroian, Ninaj, Kecskes, D. Ciobotariu - N. Păun (cpt.) - Popsa, Kallaku, K. Varga, A. Dumitrescu - Debeljuh
    Rezerve: Gedo, V. Tănasă - Safranko, Rența, I. Grigore, Aganovic, Kocsis, R. Varga, Rondon
    Absenți: M. Ștefănescu (suspendat), Roland Niczuly, C. Matei, Alimi (accidentați)
    Antrenor: Bernd Storck
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo