Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB nu vrea să renunțe la Florinel Coman! Super-oferta pe care i-o pregătesc roș-albaștrii

Bianca Dumitru

Publicat 02/04/2024 la 15:14 GMT+3

Florinel Coman este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, el fiind și unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști români ai momentului. După ce în weekend s-a scris că atacantul ar fi ademenit cu un salariu uriaș în Qatar, oficialii roș-albaștrilor au anunțat că îi pregătesc o ofertă foarte bună pentru a-l convinge să rămână.

Florinel Coman

Credit imagine: facebook

Florinel Coman este unul dintre cei mai în formă fotbaliști de la FCSB, având 15 goluri și 9 pase decisive în SuperLigă. Atacantul de 25 de ani este golgheterul campionatului și se îndreaptă cu echipa sa spre primul titlu după 9 ani.
Evoluțiile pe care le-a avut în tricoul roș-albaștrilor l-au propulsat în atenția mai multor cluburi din străinătate, iar în weekend, înaintea meciului cu Farul Constanța, din a doua etapă a play-off-ului, a apărut informația că Florinel Coman este dorit în Qatar.
Jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit că pe urmele românului s-ar afla cei de la Al Duhail, club care se află pe locul 6 în clasamentul din campionatul intern. Șeicii ar fi dispuși să achite clauza de reziliere pentru transferul lui Coman și îi pregătesc un salariu de 5 ori mai mare decât cel pe care îl încasează în prezent la FCSB.
Oficialii roș-albaștrilor au comentat acum informațiile privind propunerea din Qatar, anunțând că nu au primit nicio ofertă pentru atacantul de 25 de ani. Mai mult, șefii vicecampioanei României au precizat că și-ar dori ca Florinel Coman să rămână în lotul lui Elias Charalambous.
Astfel, potrivit Fanatik, pentru a contracara ofertele care ar putea veni din străinătate, conducerea celor de la FCSB intenționează să-i dubleze salariul fotbalistului. Atacantul ar urma să câștige 60.000 de euro pe lună (720.000 de euro pe an) din sezonul viitor.
Această sumă l-ar transforma pe Florinel Coman în cel mai bine plătit jucător din SuperLigă, el urmând să-l depășească pe Vlad Chiricheș, care încasează în prezent 400.000 de euro.
Citește și:

FLORINEL COMAN, LĂUDAT DE CRISTI BALAJ

Florinel Coman se află într-o formă foarte bună, datorită căreia a fost decisiv în mai multe rânduri pentru FCSB. Evoluțiile sale l-au impresionat și pe președintele celor de la CFR Cluj, care a evidențiat prestațiile foarte bune ale fotbalistului de 25 de ani.
Cristi Balaj a punctat că Florinel Coman este cel mai bun jucător de la FCSB, cel care a tras echipa după el în această stagiune, și a spus că își dorește ca fotbalistul să aibă evoluții la fel de bune și la Campionatul European din vara acestui an, unde România va face parte din grupa E, alături de Belgia, Slovacia și Ucraina.
"Coman a tras echipa după el în acest an. Are un an de excepție, îl felicit. Sper ca și la EURO să aibă aceleași evoluții și nu putem decât să-l felicităm pentru ceea ce a realizat în acest an. Mă bucur pentru el, în primul rând.
Este cel care le-a câștigat meciurile. Dacă vedeți câte puncte a câștigat FCSB prin golurile sau assist-urile lui Florinel Coman, veți înțelege ceea ce a făcut în acest an. Trebuie felicitat! Trebuie să fim fair-play și corecți", a declarat Cristi Balaj, în urmă cu o lună.
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo