Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ofertă fabuloasă pentru Florinel Coman! Golgheterul SuperLigii, ademenit cu un salariu de 5 ori mai mare decât la FCSB

Bianca Dumitru

Actualizat 31/03/2024 la 10:31 GMT+3

Florinel Coman este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, el fiind și unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști români ai momentului. Înaintea derby-ului cu Farul, în presa din România a apărut informația potrivit căreia atacantul de 25 de ani ar fi urmărit de un club din Golf, care i-a pregătit o ofertă fabuloasă.

Florinel Coman (FCSB)

Credit imagine: Getty Images

Florinel Coman este unul dintre cei mai în formă fotbaliști de la FCSB, având 15 goluri și 8 pase decisive în SuperLigă. Atacantul de 25 de ani este golgheterul campionatului și se îndreaptă cu echipa sa spre primul titlu după 9 ani.
Evoluțiile pe care le-a avut în tricoul roș-albaștrilor l-au propulsat în atenția mai multor cluburi din străinătate, iar acum, înaintea meciului cu Farul Constanța, din a doua etapă a play-off-ului, a apărut informația că Florinel Coman este dorit în Qatar.
Jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit că pe urmele românului s-ar afla cei de la Al Duhail, club care se află pe locul 6 în clasamentul din campionatul intern. Șeicii ar fi dispuși să achite clauza de reziliere pentru transferul lui Coman.
În plus, qatarezii îi pregătesc fotbalistului un contract fabulos, în care îi oferă un salariu de peste 5 ori mai mare decât cel pe care îl câștigă în prezent la FCSB (360.000 de euro pe sezon). Este vorba despre suma de două milioane de euro pe an.
"Coman înțeleg că e foarte aproape de un transfer în Qatar. Al-Duhail este echipa, oferta e pe masă, 5 milioane de euro. Salariu de două milioane de euro pe an pentru el. Există această ofertă, pe care eu, unul, nu cred că o mai ratează. Are o vârstă... E tentat 95% să plece! Știu din presa din Golf", a declarat Decebal Rădulescu, la Digi Sport.
Rămâne de văzut dacă oficialii clubului din Qatar vor reuși să-i obțină transferul, în condițiile în care Florinel Coman ar putea fi ofertat chiar de echipe din Europa, în cazul în care va avea evoluții bune în tricoul România la EURO 2024.
Citește și:

Florinel Coman, al doilea cel mai bine cotat jucător din SuperLigă

FCSB este echipa care are cei mai mulți reprezentanți în topul celor mai valoroși fotbaliști din SuperLigă, după ce specialiștii de la site-ul Transfermarkt au actualizat cotele de piață.
În top 10 cel mai bine cotați jucători din campionatul României se află 5 fotbaliști din lotul lui Elias Charalambous, doi dintre ei fiind în fruntea clasamentului. Este vorba despre Darius Olaru și Florinel Coman, care sunt cei mai valoroși jucători din SuperLigă, fiind cotați la 6,5, respectiv 6 milioane de euro.
Podiumul este completat de Alexandru Mitriță, atacantul celor de la Universitatea Craiova, care are o cotă de 3,2 milioane de euro. Echipa din Bănie mai este reprezentată în top 10 și de Vladimir Screciu, în timp ce CFR Cluj, Farul Constanța și Rapid au câte un singur jucător în această ierarhie.
De remarcat este și faptul că în topul celor mai valoroși fotbaliști din campionat se află un jucător străin. Este vorba despre Albion Rrahmani, kosovarul legitimat la clubul din Giulești, a cărui cotă a ajuns la 2,3 milioane de euro.
În plus, în ceea ce privește modificările valorilor de piață, cota unui singur fotbalist a fost în scădere față de ultima actualizare făcută la finalul anului 2023 de cei de la Transfermarkt. Este cazul lui Octavian Popescu, care valorează cu 400.000 de euro mai puțin decât în decembrie.
Top 10 cei mai valoroși fotbaliști din SuperLigă
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo