Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi a dezvăluit bugetul pe care îl are Farul în acest sezon! Transferul pe care îl regretă antrenorul

Bianca Dumitru

Publicat 10/10/2023 la 10:09 GMT+3

Farul Constanța a avut un început de sezon oscilant în SuperLigă, înregistrând 6 victorii și 5 înfrângeri în primele 11 etape ale campionatului. Gică Hagi a vorbit despre bugetul echipei sale și despre transferul pe care îl regretă.

Gică Hagi (Farul Constanța)

Credit imagine: Getty Images

Farul Constanța a avut un start oscilant de sezon în campionatul României. Echipa lui Gică Hagi a înregistrat, în primele 11 etape ale SuperLigii, 6 victorii și 5 înfrângeri.
Campioana României a câștigat meciurile cu FC Hermannstadt (0-1), FC Voluntari (4-1), Universitatea Craiova (2-0), Dinamo (0-2), Sepsi Sf. Gheorghe (2-1) și Oțelul Galați (0-1), fiind în schimb învinsă de Poli Iași (1-3), Petrolul Ploiești (3-2), Rapid (3-1), FC U Craiova (4-0) și FCSB (0-1).
În această săptămână, Gică Hagi a dezvăluit care este bugetul pe care îl are echipa sa la dispoziție în actuala stagiune. Antrenorul constănțenilor a spus că oficialii clubului fac tot posibilul pentru a crește veniturile, în caz contrar Farul neavând șanse să se bată cu rivalele din SuperLigă.
"Nu suntem cei mai buni din România pentru că bugetul nu este. La conducători, avem conducători foarte buni, avem președinte, avem vicepreședinte, toți sunt foști fotbaliști.
Încercăm să facem față, vom vedea, încercăm ușor-ușor să mărim aceste venituri ale clubului, să fie bine pentru club, să ne putem bate de la egal la egal cu orice club din România, dacă putem, dacă nu...
Bugetul este la fel ca în anii precedenți, noi nu putem să schimbăm. Noi o luăm în fiecare an, ne clădim, o luăm de la zero, nu putem niciun leu în plus. Bugetul e în jur de 6 milioane", a declarat Gică Hagi pentru Fanatik.
Citește și:

Hagi regretă transferul lui Alibec în Qatar

De asemenea, tehnicianul campioanei României a vorbit și despre un transfer din această vară pe care îl regretă. Este vorba despre plecarea lui Denis Alibec în Qatar, Hagi recunoscând faptul că atacantul avea un rol important în echipa sa.
"Cu Alibec eram foarte puternici. Fără el nu mai suntem la fel. Budescu e altceva. E un număr 10, știam de creativitatea lui. Rămâne provocarea noastră să îl facem mult mai iute. Ăsta e scopul meu, să îl fac mai iute și în gândire, și în mișcare. E și scopul lui și al meu să facem asta.
Alibec are experiență, are calitate de nouar. E complet, are și forță. Poate să joace orice poziție, poate să îndeplinească orice rol, dacă e liniștit și concentrat", a mai spus Gică Hagi.
Pentru Farul Constanța urmează, după pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale, duelul de pe teren propriu cu "U" Cluj, meci programat pe 21 octombrie, de la ora 21:45.
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo