Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi nu înțelege cum a pierdut Farul cu FCSB! "Meritam să înscriem cel puțin trei goluri"

Dani Morar

Publicat 01/04/2024 la 00:05 GMT+3

FCSB a câștigat la limită, scor 1-0, pe terenul campioanei Farul Constanța. La finalul partidei, Gică Hagi a fost nervos după ratările elevilor săi și a spus că echipa sa ar fi putut marca de minim trei ori.

Gică Hagi (Farul Constanța)

Credit imagine: Getty Images

FCSB a câștigat cu 1-0 pe terenul Farului, grație golului amrcat de Adrian Șut, în urma cornerului executat de Florinel Coman. Roș-albaștrii au 7 puncte avans față de Universitatea Craiova, urmând duelul direct din următoarea etapă.
Gică Hagi a fost nervos la finalul partidei, mai ales după ce echipa sa nu a găsit drumul spre gol. Antrenorul campioanei a declarat din nou că principalul obiectiv rămâne calificarea în cupele europene, acolo de unde echipele din România încasează sume importante de bani.
"Am avut șansele noastre. Am făcut ce trebuie, dar nu ne-am atins obiectivul. Ei au fost periculoși la faze fixe. Ăsta e fotbalul. E greu să accepți. Nimeni din vestiar nu e fericit, Nu am ce să zic, au jucat foarte bine. Meritam să înscriem trei goluri cel puțin.
Parcă văd meciurile din tur, din noiembrie-decembrie. Rămânem cu lucrurile bune. Suntem acolo. Ne batem pentru cupele europene. Cunoaștem jucătorii, ne știm între noi. Contează în fotbal și fazele fixe. Noi ne uităm numai la noi. Echipa a arătat bine", a declarat Gică Hagi, la Digi Sport.
Citește și:

Farul – FCSB 0-1

Gazdele au început partida în forță și a irosit o ocazie bună de a marca după doar 3 minute. Dussaut a avut o incursiune în flancul stâng și i-a pasat în careu lui Cojocaru. Atacantul și-a făcut mingea spre interior și a tras la colțul lung, dar Târnovanu a respins în față.
FCSB a replicat după ceva mai bine de un sfert de oră. Florinel Coman a executat o corner și a trimis puternic la colțul scurt. Ngezana s-a înălțat peste apărarea adversă, dar lovitura sa de cap a trecut pe lângă poartă.
FCSB putea deschide scorul chiar înainte de pauză. Mai întâi, Alexandru Băluță a trimis cu exteriorul la colțul lung, dar portarul advers a respins, iar apoi Coman a centrat pentru Tavi Popescu, care a încercat o execuție spectaculoasă.
În minutul 62, FCSB a irosit o ocazie uriașă. Mingea a juns la Florinel Coman care l-a văzut demarcat pe Octavian Popescu, dar pasa l-a scos în unghi. Tavi a pătruns în careu și a tras puternic, dar Buzbuchi a intervenit cu piciorul.
În partea secundă, Ngezana a suferit o accidentare musculară și a fost schimbat cu Dawa.
O fază extrem de controversată a avut loc în minutul 71. Octavian Popescu a căzut chiar pe linia careului, mingea a intrat în careu, iar Florinel Coman a trimis-o în plasă cu un șut plasat. Chiar și așa, arbitrul întâlnirii a decis să oprească faza și să-i arate cartonașul galben lui Popescu pentru simulare.
FCSB a deschis până la urmă scorul, cu 8 minute înainte de final. Coman a bătut din nou la colțul scurt o lovitură de colț, iar Adrian Șut a reluat imparabil pentru 1-0.
Farul - FCSB s-a încheiat 0-0, iar roș-albaștrii au 7 puncte avans față de Universitatea Craiova și 10 peste Rapid și CFR Cluj.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo