Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Popescu a comentat situația lui Ianis Hagi! De ce e imposibilă revenirea la Farul + Ce își dorește fotbalistul

Bianca Dumitru

Publicat 27/08/2023 la 12:29 GMT+3

Ianis Hagi este foarte aproape de despărțirea de Rangers, având pe urmele sale mai multe cluburi din Europa. Gică Popescu, președintele celor de la Farul Constanța, a vorbit despre posibilitatea ca românul să se întoarcă în lotul lui Gică Hagi.

Ianis Hagi

Credit imagine: facebook

Ianis Hagi pare că nu mai face parte din planurile celor de la Rangers în noul sezon, deși a revenit de ceva timp la antrenamente, după accidentarea care l-a ținut departe de gazon mai mult de un an.
Românul a fost folosit doar 3 minute în meciuri oficiale în acest sezon și nu este deloc mulțumit cu situația în care se află, exprimându-și recent nefericirea în cadrul unei conferințe de presă. La câteva zile de la acel moment, șansele ca Ianis Hagi să se despartă de scoțieni par să fie tot mai mari.
Gică Popescu a vorbit despre situația în care se află fostul jucător al celor de la Farul Constanța. Președintele campioanei României a fost întrebat despre posibilitatea ca Ianis să se întoarcă în lotul pregătit de tatăl său.
Oficialul celor de la Farul a spus că această variantă nu are șanse să se concretizeze în condițiile în care mijlocașul de 24 de ani are un salariu mult prea mare pentru bugetul constănțenilor.
Mai mult, fotbalistul își dorește să evolueze la cel mai înalt nivel și va alege să semneze cu unul dintre cluburile care se află pe urmele sale, el având destul de multe oferte.
"Cu ce să-l plătim pe Ianis? Are atâtea oferte încât, cu siguranță, nu se va pune niciodată problema să se întoarcă la Farul. Vă spun eu că are multe oferte și, când ai atâtea oferte, nu este ușor să alegi.
Ianis Hagi vrea să joace la cel mai înalt nivel în Europa, a avut acest ghinion uriaș. Dar are un psihic foarte puternic și este convins că va face alegerea cea mai bună, pentru a reveni într-un termen scurt la nivelul la care era.
Nu ni-l permitem. Ianis Hagi a prelungit contractul în vara anului trecut. Și știți ce se întâmplă când îți reînnoiești contractul? Îți crește salariul. Deja era mare, iar când a semnat prelungirea, a avut un salariu și mai mare.
Ianis Hagi va juca la un club din străinătate. Știu despre ofertele pe care le are, dar nu am acceptul lui. La un moment dat, era Celta Vigo pe listă, nu știu dacă mai este", a declarat Gică Popescu, potrivit Fanatik.
Citește și:

Ianis Hagi, dorit de mai multe cluburi din Europa

Conform presei internaționale, șefii lui Rangers au primit o ofertă oficială pentru mijlocașul de 24 de ani, de la turcii de la Trabzonspor, dar românul are pe urmele sale mai multe echipe din Europa.
Pe lângă Celta Vigo, unde Hagi este dorit în locul lui Gabri Veiga, mijlocașul le-a atras atenția și celor la Maccabi Haifa, echipă care evoluează în play-off-ul Champions League.
Israelienii au remizat în tur, scor 0-0, cu Young Boys Berna, astfel că au șanse la calificarea în grupe. Conform Fanatik, clubul din Haifa așteaptă să joace returul, iar după meci vor face o ofertă pentru Ianis Hagi, indiferent dacă merg în grupele Champions League sau dacă pierd duelul cu elvețienii, caz în care vor ajunge în grupele Europa League.
Potrivit sursei citate, șefii celor de la Maccabi Haifa ar fi dispuși să plătească până la 4 milioane de euro în schimbul românului de 24 de ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo