Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorul de la FCSB care riscă să piardă primul 11, după ce a anunțat că vrea să plece. Anunțul conducerii

Maria Olteanu

Publicat 21/04/2024 la 09:46 GMT+3

FCSB nu poate deveni campioană la finele acestei etape, după ce a făcut doar remiză cu Rapid, sâmbătă seara, pe Arena Națională. După acest joc, portarul vicecampioanei, Ștefan Târnovanu, a fost pus în gardă de patronul clubului, care a anunțat că se gândește să îl lase pe banca de rezerve, după ce a auzit că goalkeeper-ul ar intenționa să plece de la echipă.

Rapid - FCSB. Sursă: Sport Pictures.

Credit imagine: Eurosport

FCSB și Rapid au remizat 2-2 în etapa a 5-a a play-off-ului Superligii, pe Arena Națională, după ce roș-albaștrii au condus, s-au văzut egalați, conduși, și au reușit până la urmă să câștige un punct, grație golului semnat în partea a doua a confruntării de Alex Băluță.
Duelul era extrem de important pentru roș-albaștri, care ajunseseră și mai aproape de titlu, după ce Farul o învinsese categoric pe CFR, 5-1, vineri seara. Bucureștenii erau obligați să își câștige partida cu Rapid și să aștepte pasul greșit făcut de Universitatea Craiova, la Sepsi, pentru a câștiga matematic titlul încă din această rundă.
Asta nu se mai poate întâmpla, după remiza înregistrată pe Arena Națională, dar, chiar și așa, echipa este în proporție de 90% campioana acestei stagiuni.
După meciul cu Rapid, portarul titular al roș-albaștrilor a aflat că ar putea fi trecut pe banca de rezerve, după ce a declarat recent că ia în calcul să plece de la echipă la finalul acestui sezon.
Citește și:

Ștefan Târnovanu, urecheat de patronul său, după ce a spus că ar vrea să plece la vară de la FCSB

Ștefan Târnovanu spunea în urmă cu câteva zile că nu va refuza să plece din vară de la FCSB, în cazul în care pe numele său va veni o ofertă bună.
Mesajul său a ajuns la urechile finanțatorului echipei, care s-a arătat extrem de dezamăgit și care a anunțat că ia în calcul să îl treacă pe acesta chiar pe banca de rezerve, după astfel de afirmații, potrivit Digisport.
Conducerea bucureștenilor nu neagă varianta ca până la finele sezonului între buturi să fie trecut Andrei Vlad, cel care a fost rezerva lui Târnovanu în acest sezon.
În acest moment, FCSB este la cota 45 în clasament, la 13 puncte distanță de locul 2, ocupat de Farul.
Runda viitoare, când este etapă intermediară, FCSB se va deplasa la Sfântu Gheorghe, pentru duelul cu Sepsi, programat pe 24 aprilie, de la ora 21:45.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo